Geo-ICT Training Center, Nederland

200 cursussen, 20 online supports,

60 moocs, 10 werk naar werk trajecten,

30 trainees

Cursus: SuperMap 3D Basis

  • Omschrijving
  • Planning en Aanmelden

De cursus SuperMap 3D Basis duurt 2 dagen en kost €1095,-.

Groepskorting: Indien u meerdere cursisten aanmeldt voor deze cursus geldt een korting van 25% op de 2e cursist, 50% op de 3e cursist en 75% op de 4e,5e,6e,7e en 8e cursist.

 SuperMap GIS is ontwikkeld door SuperMap Software Co. en is een complete integratie van een reeks GIS-platformsoftware.Hieronder vallen Desktop GIS, Service GIS, Component GIS, Mobile GIS-platforms en instrumenten voor de productie, verwerking en beheer van ruimtelijke gegevens. Door voortdurende technologische innovatie, marktonderzoek en ervaringen heeft SuperMap GIS een goed GIS-softwaremerk gebouwd. Als basis is het raadzaam eerst de basiscursus te volgen.

Inhoud

U leert de tools van SuperMap voor geoprocessing, modellering en analyse te gebruiken voor het oplossen van allerhande vraagstukken.  Aan bod komen verschillende modelleringstechnieken voor geografische analyses. Hierdoor leert u de beste techniek te kiezen voor het uitvoeren van deze analyses. De oefeningen waarvan we gebruik maken, zijn gebaseerd op de praktijk en zult u gemakkelijk kunnen relateren aan uw eigen werk. Verder schenken we veel aandacht aan rasterdata en de spatial analyse tools. Ook komen de concepten van een op rasterdata georiënteerd GIS aan de orde in deze training. Tenslotte is er aandacht voor vraagstukken die het beste met geografische analyses in een rasteromgeving zijn op te lossen.

Leerdoelen tijdens deze cursus:

  • Gebruik maken van tools
  • Modelleringstechnieken toepassen
  • Spatial analyses maken