Geo-ICT Training Center, Nederland organiseert maandelijks diverse cursussen in meerdere locaties

Meld u aan voor één van onze 200 CAD, GIS, Geodesie, ICT of Data-analyse cursussen in één van onze locaties (Apeldoorn, Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam).

Medewerker CAD Sytze Jagersma bij Geo-ICT Training Center, Nederland

Mijn naam is Sytze Jagersma en ik woon in Oldekerk bij Groningen. Na mijn opleiding MBO bouwkunde ben ik gaan werken in de geo-techniek. Op school en in mijn werk had ik al kennis opgebouwd van AutoCAD. Omdat ik bij Geo-ICT Training Center naast mijn werk ook de HBO  ICT – Geo-ICT kon gaan volgen heb ik daarvoor gekozen. Mijn eerst detacheringsproject was voor een grote aannemer Allinq Insite in Zwolle als Revit tekenaar. Met Revit heb ik 3D modellen gemaakt van diverse gebouwen en o.a. tekenen van zendmasten. Na deze klus werd ik ingezet bij MUG Ingenieursbureau, een landmeetkundig bureau, als AutoCAD tekenaar. Inmiddels ben ik tweedejaars hbo Geo-ICT en per 1 januari 2019 ben ik overgenomen door Ingenieursbureau MUG in Leek.

Wil je ook trainee worden bij Geo-ICT Training Center, platform voor starters in de geo-sector, dan mag je me gerust benaderen via linkedin.

Sluit Menu
×

Winkelmand