Platform voor starters in de geosector

200 cursussen, 20 online supports, 60 moocs,

10 werk naar werk trajecten,

30 trainees

Trainee Annika Lemmen - BGT Beheerder

Geo-ICT Trainee bij Geo-ICT Training Center, Nederland

Mijn naam is  Geo-ICT Trainee Annika Lemmen en ik woon in Apeldoorn. Tijdens mijn studie BSc Geografie en Planologie heb ik ervaring opgedaan met GIS. Dat vond ik erg interessant en ik ben afgestudeerd op het onderwerp Landregistratie in Rwanda. Daarna ben ik de MSc International Development gaan doen.

Na mijn studie heb ik enkele banen en bijbanen gehad, maar ik was op zoek naar een baan die te maken heeft met de openbare ruimte en geo-informatie.

Dat heb ik gevonden in het Geo-ICT Trainee programma van Geo-ICT Training Center, Nederland. Daar volgde ik enkele GIS cursussen en ook de leergang BGT en werd ik gedetacheerd bij de gemeente Apeldoorn als BAG en BGT medewerker. Na een detachering  als Geo-ICT Trainee van 5 maanden ben ik overgenomen door de gemeente Apeldoorn en ik ben heel blij met deze functie. 

Als BGT Beheerder help ik mee de data orde te houden en te zorgen dat op tijd de mutaties worden doorgegeven aan de Landelijke Voorziening. We werk bij de gemeente Apeldoorn met software van Nedgraphics.

Geo-ICT Training Center, Nederland zoekt voortdurend nieuwe Geo-ICT Trainees. Als je ook Geo-ICT  Trainee wil worden bij Geo-ICT Training Center, Nederland dan mag je me best via linkedin een keer mailen.

Met vriendelijke groet  Geo-ICT Trainee Annika Lemmen.