Platform voor starters in de geosector

200 cursussen, 20 online supports, 60 moocs,

10 werk naar werk trajecten,

30 trainees

Omscholer Erik van het Hof - GIS Topograaf

Mijn naam is Erik van het Hof.

Geo-ICT Training Center, Nederland, Omgeschoold naar GIS Topograaf bij het KadasterWie is er nu méér gedreven dan een enthousiast persoon die op latere leeftijd met zijn carrièreswitch scherp door de bocht gaat? Dat moet je wel durven! Dat is iemand die vertrouwen heeft in zijn kwaliteiten, gretig is om zich de materie eigen te maken, daar in te groeien en ook iemand is die zich niet laat afbrengen om dit doel te bereiken!

Gezien mijn verschillende ervaringen en ontwikkelingen is het mij duidelijk dat de Geo-ICT mijn doel is. Juist mijn kwaliteiten; nauwkeurig, gedreven, leergierig en geconcentreerd werken, geven aan dat dit mij op het lijf geschreven is. Mijn jarenlange ontwikkeling en kennis breng ik mee om het optimale te willen bereiken. Met die instelling kwam ik bij Geo-ICT Training Center, Nederland terecht. Als eerste gingen we mijn verlangens uitdrukken in een goed CV. Daarna zijn we dat CV gaan verrijken met een Leergang Landmeetkunde en een Leergang Basisregistratie Grootschalige Topografie. 

Gebruik makend van het netwerk van Geo-ICT Training Center, Nederland,  kwam ik in beeld voor functies die zouden kunnen passen. Het lukte niet meteen maar na enkele maanden werd ik aangenomen op de functie GIS Topograaf bij het Kadaster in Zwolle. Het is mij gelukt en dat komt mede doordat ik goed geholpen ben door het platform voor starters in de geosector, Geo-ICT Training Center, Nederland.