Platform voor starters in de geosector

200 cursussen, 20 online supports, 60 moocs,

10 werk naar werk trajecten,

30 trainees

Omscholer Leen Treuren - GIS specialist

Mijn naam is Leen Treuren.

Geo-ICT Training Center, Nederland,  GIS specialist WaterbedrijfNa mijn hbo opleiding chemische technologie ben ik in die sector gaan werken en daar ook veel werkervaring opgedaan. Bij Cineco BV ben ik meer dan 18 jaar Kwaliteit Arbo en Milieu coördinator geweest. Daarna had ik zin om eens wat anders te gaan doen ik heb altijd al interesse gehad in geografische kaarten. In 2010 had ik een gesprek bij Geo-ICT Training Center, Nederland. Dit bedrijf was toen pas begonnen en was  gevestigd in Twello. Het gesprek vond plaats in de enige ruimte ( lokaal en kantoor tegelijk)  die zij hadden.

Bij Geo-ICT Training Center ben ik daarna meerdere cursussen gaan volgen en sindsdien maak ik deel uit van het netwerk van dit platform voor starters in de geosector. Ook bij andere geo opleiders heb ik enkele cursussen gevolgd. En inmiddels heb ik ruime ervaring opgebouwd in de geosector, onder andere bij het Waterschap Rijnland, bij Alliander en bij de Prisma Groep.

In februari 2021 heb ik nog een cursus CST: Using SmallWorld gevolgd bij Geo-ICT Training Center, Nederland, die inmiddels gevestigd is in een mooi kantoor in het centrum van Apeldoorn, dicht bij het Centraal Station.

Per 1 maart 2021 ben ik gestart als GIS specialist bij waterbedrijf Dunea. 
Dit is gevestigd in mijn woonplaats.