Platform voor starters in de geosector

200 cursussen, 20 online supports, 60 moocs,

10 werk naar werk trajecten,

30 trainees

Trainee Sytze Jagersma - Landmeetkundige

Geo-ICT Trainee Sytze bij Geo-ICT Training Center, Nederland

Mijn naam is Geo-ICT Trainee Sytze Jagersma en ik woon in Oldekerk bij Groningen. Na mijn opleiding MBO Bouwkunde ben ik gaan werken in de geo-techniek. Op school en in mijn werk had ik al kennis opgebouwd van AutoCAD. Omdat ik bij Geo-ICT Training Center naast mijn werk ook de HBO ICT – Geo-ICT kon gaan volgen heb ik daarvoor gekozen. Mijn eerst detacheringsproject was bij Allinq Insite in Zwolle als Revit-tekenaar. Met Revit heb ik 3D modellen gemaakt van diverse gebouwen waarop antennes staan en o.a. tekenen van zendmasten.

Na deze klus werd ik ingezet bij MUG Ingenieursbureau, een landmeetkundig bureau, als AutoCAD-tekenaar. Inmiddels ben ik tweedejaars hbo Geo-ICT en per 1 januari 2019 ben ik overgenomen door Ingenieursbureau MUG in Leek. MUG Ingenieursbureau is een onafhankelijk en landelijk opererend ingenieursbureau. Wij leveren ontwerp-, advies- en ingenieursdiensten binnen de disciplines infra, milieu, archeologie, geo-ICT & geo-info en energie.

Wil je ook een van de Geo-ICT trainees worden bij Geo-ICT Training Center, platform voor starters in de geo-sector, dan mag je me gerust benaderen via linkedin.  Geo-ICT Trainee Sytze is in ieder geval erg dankbaar en blij dat hij vanuit  dit platform voor starters in de geosector aan de slag is gegaan.