Platform voor starters in de geosector

200 cursussen, 20 online supports, 60 moocs,

10 werk naar werk trajecten,

30 trainees

Omscholer Tom Groot Zevert - BAG Beheerder

Geo-ICT Trainee Tom bij Geo-ICT Training Center, Nederland

Mijn naam is Tom Groot Zevert en ik woon in Beltrum. Bij Geo-ICT Training Center ben ik opgeleid en werd ik ingezet bij verschillende gemeenten als BAG Beheerder. Bij mijn vorige werkgever was ik gegevensbeheerder en onderhield ik de stamgegevens van onder andere artikelen, klanten en leveranciers met behulp van de bedrijfssoftware van SAP. De combinatie routeplanning binnen SAP en de mogelijkheden van GIS heeft mijn interesse gewekt voor Geo-ICT. Destijds ben ik naast mijn werk met de deeltijd opleiding mbo Geo-ICT gestart. Deze opleiding ben ik bij Geo-ICT Training Center, Nederland, i.s.m. het Radius College Breda gaan volgen.

Bij Geo-ICT Training Center, Nederland heb ik daarnaast een stevige BAG opleiding gevolgd. In 2014 heb ik het mbo(4) diploma behaald en ben vervolgens ingestroomd in het hbo Geo-ICT van Hogeschool NOVI. In 2020 hoop ik af te studeren. Sinds 2014 ben ik onder andere bij de gemeenten ZutphenGroningen, West Betuwe en Arnhem ingezet als BAG Beheerder. Als persoon ben ik collegiaal, rustig, ordelijk, klantvriendelijk en resultaatgericht en ik breng een stevige inhoudelijke kennis mee van BAG, BGT, Key2vergunningen, CAD, GIS en SAP.

Dat ik zes jaar geleden deze carrière switch heb gemaakt en binnenkort mijn hbo studie ga afronden maakt me trots en geeft me veel voldoening. Per 1 januari 2019 ben ik een vaste dienst gekomen van de Connectie / Gemeente Arnhem.

Geo-ICT Training Center, Nederland zoekt voortdurend nieuwe Geo-ICT Trainees.

Zie je het zitten om als trainee opgeleid te worden tot BAG Beheerder bij Geo-ICT Training Center,  platform voor starters in de geo-sector, dan mag je me via linkedin gerust benaderen.