Geo-ICT Training Center, Nederland organiseert maandelijks diverse cursussen in meerdere locaties. Bijna alle cursussen kunnen ook online gevolgd worden.

Meld u aan voor één van onze 200 CAD, GIS, Geodesie, ICT of Data-analyse cursussen in één van onze locaties (Apeldoorn, Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam).

Werken in de geo-sector

De geo-sector in Nederland bestaat uit een grote groep organisaties die zich bezig houden met het inwinnen, bewerken, analyseren en toepassen van geo-informatie. Bij wet is geregeld dat een aantal van deze organisaties verantwoordelijk zijn voor het bijhouden van één of meer van de geo-georiënteerde basisregistraties: Kadaster (BKR), Adressen en Gebouwen (BAG), Waarde Onroerende Zaken (WOZ), Grootschalige Topografie (BGT), Ondergrond (BRO), Topografie (BRT) en Leidingen (WION). Deze organisaties leveren de bijgehouden gegevens frequent aan de Landelijke Voorziening (LV). Deze geografische gegevens zijn in Nederland voor iedereen beschikbaar via Publiek Dienstverlening op Kaart (PDOK). 

Over welke, groepen van, organisaties hebben we het? 

Adviesbureau’s, agrarische collectieven, architectenbureau’s, bagger bedrijven, bouw aannemers, data-analyse  ondernemingen, gemeenten,  aannemers, ingenieursbureau’s, kadaster, landbouwbedrijven, landmeet drijven, landschappen, ministeries, onderwijs, natuur monumenten, offshore, omgevingsdiensten, provincies, rijkswaterstaat, softwarebureau’s, spoorwegen, veiligheidsregio’s, verzekeringsmaatschappijen, waterschappen en woningbouw corporaties. 

In het mbo, hbo en wo onderwijs in Nederland wordt CAD en GIS steeds meer toegepast. In het voortgezet onderwijs is GIS in het Aardrijkskunde onderwijs opgenomen.

Geo-ICT Training Center, Nederland leidt mensen op voor een groot aantal verschillende functies. Deze worden weergegeven in onze Geo-ICT functiecatalogus.

Er zijn de komende jaren honderden Geo-ICT-ers nodig in Nederland. Heb je zin om met geo-informatie en met CAD en GIS te werken en zou je willen werken bij een van deze organisaties? Geo-ICT Training Center, Nederland is een platform voor starters in de geo-sector. 

 

Sluit Menu
×

Winkelmand