Functie Opleider

Docenten en specialisten worden ingezet op diverse projecten en vinden het ook fantastisch om regelmatig praktijkcursussen te geven. Zij hebben een repertoire, dat wil zeggen, ze kunnen één of meer cursussen uit onze uitgebreide cursuscatalogus geven.  Dagelijks werken ze in de praktijk met datgene waar ze les in geven. Het geeft ze veel energie dat uit te leggen aan anderen. De functie van docent kan ook worden ingevuld door iemand die dat naast zijn werk op freelance basis wil doen.

Omschrijving

Geo-ICT Training Center, Nederland organiseert en geeft meer dan 150 verschillende  CAD, GIS, Geodesie, Hydrografie, ICT, Databases, Programmeer en Data-analyse cursussen. Al deze cursussen kunnen ook gegeven worden bij onze klanten op locatie. Als medewerker opleidingen ontwikkel en geef je cursussen. Alle docenten van Geo-ICT Training Center, Nederland zijn specialist in één of meer CAD, GIS pakketten, Databases en programmeertalen. Zij genieten ervan deze kennis over te dragen in kleine groepen. Zij ontwikkelen daarnaast nieuwe (maatwerk ) cursussen. Onze docenten doen soms ook tussendoor tijdelijke detacheringen om daarmee nieuwe dingen te leren en met beide benen in de praktijk te blijven staan.

Informatie aanvragen  Opleiding

  Als opleider heb je minimaal een hbo of wo diploma en meestal ook een onderwijsbevoegdheid of bereidheid deze te halen door bijvoorbeeld naast het werk een BKO kwalificatie te volgen. Docenten die dat willen volgen naast het werk de deeltijd GIS master bij UNIGIS.

  Taken

  • Als Opleider geef je één of meer cursussen uit onze catalogus. Daarbij gaat het om CAD, GIS, Geodesie, ICT, Geografie vaardigheidscursussen
  •  Heeft goede lesgeefvaardigheden of wil daarin verder opgeleid worden
  •  Doet daarnaast ook deeltijd detacheringen bij opdrachtgevers
  •  Geeft les en werkt daarnaast in de praktijk en ontwikkelt zich tot een gedegen geoprofessional