Geo-ICT Training Center, Nederland organiseert maandelijks diverse cursussen in meerdere locaties

Meld u aan voor één van onze 200 CAD, GIS, Geodesie, ICT of Data-analyse cursussen in één van onze locaties (Apeldoorn, Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam).

Cursussen

Maandelijks geven wij diverse cursussen in onze locaties Apeldoorn, Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam. Regelmatig hebben we cursussen op Last Minute staan waarbij een aantrekkelijke korting bieden.

Python voor beginnende Programmeurs

Iedere maand roulerend over onze locaties Apeldoorn, Amsterdam, Rotterdam  en Eindhoven.

Tijdens de cursus Programmeren met Python voor beginnende programmeurs leert u alle essentiële aspecten van het programmeren in de objectgeoriënteerde scripttaal Python. Python is een taal die veel wordt gebruikt voor installatiescripts en prototypes van grote applicaties. U leert tijdens de training de syntaxis van deze programmeertaal. U leert daarnaast werken met de uitgebreide bibliotheek, die standaard in Python aanwezig is. Deze cursus is bestemd voor ontwikkelaars en systeembeheerders die willen leren programmeren in Python en andere personen die code willen begrijpen. Kennis en ervaring met programmeren is niet strikt noodzakelijk om deel te nemen aan deze cursus.

4 dagen – €1750,-

AutoCAD voor MicroStation kenners

Maandag 2 september in Apeldoorn

Deze training is geschikt voor mensen die oudere versies van AutoCAD, of MicroStation of een ander CAD pakket, reeds goed kennen maar nu veel te maken hebben of krijgen met, met de nieuwste versies AutoCAD.

 2 dagen – Apeldoorn – €750,-

GeoServer

Maandelijks roulerend over de locaties Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven en Rotterdam.

Het verzorgt het aanbieden van uw geoinformatie (shapefiles, OracleSpatial, PostGIS, rasterdata en meer) in de vorm van open webservices (WFS,WMS maar ook GeoJSON,KML, PDF en meer). Dit is een belangrijke bouwsteen in uw Open Source WebGIS straat en een naadloze integratie met uw desktop GIS-applicatie.

1 dag – €495,-

Leergang Landmeetkunde

Maandag 25 november in Apeldoorn

De landmeet werkgevers hebben dringend behoefte aan landmeters. Met deze cursus maak leg je een goede theoretische basis. Bij de toekomstige werkgevers wordt je verder opgeleid in het buiten meten.

4 dagen – €1495,-  Last Minute €1425,-

MicroStation voor AutoCAD kenners

Dinsdag 10 september in Amsterdam

In de cursus Microstation voor AutoCAD wordt u op basis van uw ervaring op weg geholpen in Microstation V8i.

 2 dagen – Amsterdam – €750,-

Leergang GIS Data-analyse

Maandelijks roulerend over onze locaties in Apeldoorn, Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.

De inhoud heeft de focus op praktische oefeningen met Python, NumPy en SciPy. Deze taal en bijbehorende tools wordt gebruikt om ‘raw’ data te bewerken. Met die data wordt op de laatste dag GIS analyse gedaan.

4 dagen – Apeldoorn – €1995-

Sluit Menu
×

Winkelmand