Geo-ICT Training Center, Nederland organiseert maandelijks diverse cursussen in meerdere locaties

Meld u aan voor één van onze 200 CAD, GIS, Geodesie, ICT of Data-analyse cursussen in één van onze locaties (Apeldoorn, Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam).

Cursussen

Maandelijks geven wij diverse cursussen in onze locaties Apeldoorn, Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam. Regelmatig hebben we cursussen op Last Minute staan waarbij een aantrekkelijke korting bieden.

Python voor beginnende Programmeurs

Vrijdag 25 oktober in Rotterdam

Tijdens de cursus Programmeren met Python voor beginnende programmeurs leert u alle essentiële aspecten van het programmeren in de objectgeoriënteerde scripttaal Python. Python is een taal die veel wordt gebruikt voor installatiescripts en prototypes van grote applicaties. U leert tijdens de training de syntaxis van deze programmeertaal. U leert daarnaast werken met de uitgebreide bibliotheek, die standaard in Python aanwezig is. Deze cursus is bestemd voor ontwikkelaars en systeembeheerders die willen leren programmeren in Python en andere personen die code willen begrijpen. Kennis en ervaring met programmeren is niet strikt noodzakelijk om deel te nemen aan deze cursus.

4 dagen – Rotterdam – €1750,-

Revit Architecture Basis

Dinsdag 3 september in Amsterdam

Het programma maakt het mogelijk tekeningen te maken op basis van parametrische modellen. Building Information Modeling (BIM) verschilt van Computer Aided Design (CAD) omdat er een intelligent parametrisch 3d-model gecreëerd wordt, waar op diverse methoden data uit te genereren valt. Ook kan deze data uitgewisseld worden met externe tools waarmee het model eventueel aangepast kan worden.

4 dagen -Amsterdam – €1095,-

AutoCAD voor MicroStation kenners

Maandag 2 september in Apeldoorn

Deze training is geschikt voor mensen die oudere versies van AutoCAD, of MicroStation of een ander CAD pakket, reeds goed kennen maar nu veel te maken hebben of krijgen met, met de nieuwste versies AutoCAD.

 2 dagen – Apeldoorn – €750,-

GeoServer

Vrijdag 6 september in Rotterdam

Het verzorgt het aanbieden van uw geoinformatie (shapefiles, OracleSpatial, PostGIS, rasterdata en meer) in de vorm van open webservices (WFS,WMS maar ook GeoJSON,KML, PDF en meer). Dit is een belangrijke bouwsteen in uw Open Source WebGIS straat en een naadloze integratie met uw desktop GIS-applicatie.

1 dag – Rotterdam – €495,-

Cursus Landmeetkunde

Maandag 4 november in Apeldoorn

De landmeet werkgevers hebben dringend behoefte aan landmeters. Met deze cursus maak leg je een goede theoretische basis. Bij de toekomstige werkgevers wordt je verder opgeleid in het buiten meten.

4 dagen – Apeldoorn – €1495,-

MicroStation voor AutoCAD kenners

Dinsdag 10 september in Amsterdam

In de cursus Microstation voor AutoCAD wordt u op basis van uw ervaring op weg geholpen in Microstation V8i.

 2 dagen – Amsterdam – €750,-

Leergang Data-analyse

Dinsdag 17 september in Apeldoorn

De inhoud heeft de focus op praktische oefeningen waardoor de professionals goed voorbereid worden voor hun (toekomstige) werkomgevingen.   

8 dagen – Apeldoorn – €2995,-

Sluit Menu
×

Winkelmand