• AutoCAD, MicroStation, Revit

Maarten Wouters

Na mijn MTS ging ik als bouwkundig tekenaar werken bij het ingenieursbureau Arcadis. Daar had ik het geluk dat ik mee kon gaan in de ontwikkelingen met betrekking tot het toepassen van CAD 2D en 3D. AutoCAD leerde ik door en door kennen en MicroStation later ook. Als Autodesk gecertificeerd docent en later ook Bentley Institute docent gaf ik diverse CAD trainingen.

Bij Geo-ICT Training Center kwam ik in aanraking met GIS. De docenten zijn ook beschikbaar voor part-time of tijdelijke detacheringen. Zo heb ik gewerkt bij de gemeente Apeldoorn, gemeente Almere en de gemeente Utrechtse Heuvelrug als CAD / GIS operator. Naast mijn werk heb ik de hbo Geo-ICT behaald. Daar ben ik afgestudeerd op het onderwerp ‘Bouw Informatie Model (BIM) is het nieuwe goud’.

Bij Geo-ICT Training Center, Nederland verzorg ik alle AutoCAD en Revit cursussen, een groot deel van de MicroStation cursussen, de leergang BAG, Leergang BGT, leergang BIM, de FME cursussen, de SQL-trainingen en een deel van de leergang Landmeetkunde.