Subsidies, Kortingen en Abonnementen

Vergoedingen

Werkzoekend

Geo-ICT Training Center, Nederland - Subsidies, UWV LeverancierGeo-ICT Training Center, Nederland is als opleider erkend door de UWV. Als je werkzoekend bent is het mogelijk dat de UWV je opleiding wil vergoeden. Hiervoor kun je bij jouw UWV adviseur een verzoek tot scholing indienen. Wij maken een offerte voor je die je dan voor kunt leggen bij de UWV. We kunnen goed aantoonbaar maken dat de kans op werk zeer groot wordt na het volgen van een Geo-ICT opleiding. De geosector is echt een groeimarkt.

Trainees

Als je trainee wordt bij ons heb je gratis toegang tot diverse CAD, GIS, Geodesie en ICT vaardigheidstrainingen en MOOC’s.

Student

Als je student wordt bij ons hebt je 30% korting op al onze cursussen en mooc’s. Je wordt door onze studiecoach begeleid in de keuze. Je volgt vaardigheidscursussen die aansluiten bij de vakken die je op dat moment volgt in je hbo of wo studie en die je op dat moment ook nodig hebt in je werk.

Abonnement

Diverse gemeenten, waterschappen en andere organisaties hebben een abonnement bij ons. Daardoor kunnen ze hun medewerkers met 30% korting mee laten doen aan al onze cursussen. Dat werkt vaak beter dan ingewikkelde procedures doorlopen om subsidies te bemachtigen.

Levenslanglerenkrediet

Als je geen recht meer hebt op studiefinanciering dan heb je recht op levenlanglerenkrediet. Maximaal 5 jaar kun je dan telkens het collegegeld lenen. Het is renteloos en je mag 15 jaar doen over het terugbetalen. Dit is van toepassing als je bij ons een erkende hbo of wo opleiding volgt.

Profiel foto van onze cursus coördinatrice Violet

Mijn naam is Violet Bothof. Cursuscoördinator. Wilt u meer informatie?

Klik hier

Veelgestelde vragen

Helaas, sinds 1 Januari 2024 is er geen STAPbudget meer beschikbaar omdat het STAPbudget is stopgezet. Er zijn nog wel mogelijkheden om relatief goedkoop of zelfs betaald te studeren in de Geosector door bijvoorbeeld met ons traineeship mee te doen.

Een aantal klanten van ons hebben een abonnement. Dat gaat per jaar. Dat betekent dat hun medewerkers een jaar lang onbeperkt cursussen mogen volgen bij ons met 30% korting. Als u daar interesse in heeft stuur dan een mail naar info@geo-ict.nl. We mailen u dan een offerte.