Geo-ICT Training Center, Nederland organiseert maandelijks diverse cursussen in meerdere locaties

Meld u aan voor één van onze 200 CAD, GIS, Geodesie, ICT of Data-analyse cursussen in één van onze locaties (Apeldoorn, Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam).

Medewerker werkvoorbereiding; Laurens van de Kamp bij Geo-ICT Training Center, Nederland

Mijn naam is Laurens van de Kamp en ik woon in Epe. In 2014 heb ik mijn HAVO diploma behaald. Het was voor mij lastig om een goede studie te vinden. Ben begonnen met de hbo Technische Bedrijfskunde. Aanvankelijk ging het goed en behaalde ik een aantal studiepunten binnen maar later bleek toch dat het niet helemaal mijn ding was. In één van de vakken kwam ik in aanraking met Solidworks, een CAD pakket, en dat vond ik wel bijzonder leuk om te doen.
Een baan als trainee bij Geo-ICT Training Center sprak me heel erg aan omdat ik daarbij kan werken en tegelijkertijd een hbo opleiding kan volgen. Bij Geo-ICT Training Center volg ik nu diverse praktijkcursussen CAD en GIS en daarnaast start ik per september 2019 met de deeltijd hbo Geo-ICT bij Hogeschool NOVI. Vanuit Geo-ICT Training Center wordt ik ingezet als werkvoorbereider bij van Schuuring de bakermat van de grote aannemer Allinq in Harderwijk. 

Sluit Menu
×

Winkelmand