Platform voor starters in de geosector

200 cursussen, 20 online supports, 60 moocs,

10 werk naar werk trajecten,

30 trainees

MOOC: Massale aardobservatie gegevensverwerking met het Sentinel-Hub platform

Omschrijving

Massale aardobservatiegegevensverwerking: maak operationele EO (Earth Observation) -producten en -diensten. Leer hoe u EO-gegevens in realtime in de cloud kunt verwerken! Focus alleen op uw algoritme!

Sinergise, het bedrijf dat Sentinel-Hub heeft ontwikkeld, is een softwareontwikkelingsbedrijf dat zich richt op grootschalige GIS voor landbouw en landbeheer, met een lange staat van dienst in cloud GIS. Terwijl ze probeerden Sentinel-2-gegevens bij hun klanten in Europa, Afrika en Azië te krijgen, realiseerden ze zich dat de huidige technologieën de uitdaging niet aankonden. De enorme hoeveelheid gegevens overzetten en deze efficiënt verwerken in een afbeelding, nuttig voor gebruikers, zou omslachtig, tijdrovend en duur zijn.

Sentinel Hub is ontstaan ​​uit de wens om dit probleem te verhelpen. Sentinel-Hub heeft de complexiteit van het archiveren, verwerken en distribueren van satellietbeelden verborgen achter een reeks standaardwebservices die eenvoudig kunnen worden geïntegreerd in elke desktop-, web- of mobiele kaarttoepassing.

Tijdens deze online cursus voor teledetectie leert u hoe u de kracht van het Sentinel-Hub-platform kunt benutten om uw eigen aardobservatieproducten te maken!

We beginnen met een eenvoudige introductie van de manier waarop het Sentinel-Hub-platform werkt en daarna duiken we in:

  • Hoe u het kunt integreren met uw eigen desktopsoftware en serverservices
  • Douane-aardobservatieproducten maken met JavaScript
  • Voorbeelden van echte EO-toepassingen

Leerdoelen tijdens deze cursus: