ESA Sentinel Application Platform – zelfstudie

Cursusduur: 40 uren

Deze videocursus is een gedetailleerde walkthrough-gids van de ESA (European Space Agency) Sentinel Application Platform (SNAP) -software.

Leer SNAP met behulp van het Europese COPERNICUS-satellietprogramma.

Beheers de meest innovatieve satellietinfrastructuur van Europa!

Een gemeenschappelijke architectuur voor alle Sentinel Toolboxes wordt gezamenlijk ontwikkeld door Brockmann Consult, Array Systems Computing en C-S, het Sentinel Application Platform (SNAP). De SNAP-architectuur is ideaal voor verwerking en analyse van aardobservatie dankzij de volgende technologische innovaties: uitbreidbaarheid, draagbaarheid, Modular Rich Client-platform, Generic EOData Abstraction, Tiled Memory Management en een Graph Processing Framework.

Deze videocursus is zo gestructureerd dat u gemakkelijk vertrouwd raakt met de software. Sentinel-1 (SAR) en Sentinel-2 (optische) afbeeldingen worden gedurende de hele cursus gebruikt. De functionaliteit en modules van SNAP worden op deze afbeeldingen toegepast om precies te begrijpen hoe SNAP werkt.

Verder met aardobservatie? Kies voor de 3-daagse cursus Copernicus Programma waarin je de diepte in gaat met betrekking tot aardobservatie!

Inschrijven MOOC


  Na verzenden krijgt u per ommegaande de link toegestuurd die toegang geeft tot de MOOC.

  Leerdoelen

  Meer informatie?

  Heb je vragen over de inhoud van de cursus? Of twijfel je of de cursus aansluit bij jouw leerdoelen of wensen? Liever incompany of een privé cursus? We helpen je graag verder.

  Veelgestelde vragen

  Na de cursus mag je nog 2 weken vragen stellen aan de docent. De docent geeft al weer andere cursussen dus het best kun je je vragen mailen naar info@geo-ict.nl. Je vraag wordt voorgelegd aan de docent en binnen 24 uur krijg je antwoord op je vraag.

  Als je al wat verder bent en je loopt in de praktijk tegen problemen op waar je zelf niet uit komt dan kun je het best gebruik gaan maken van een Online Support. Je gaat dan één dag online met de docent en je krijgt 1 op 1 maatwerk les. Al je problemen worden opgelost en je bent een flinke stap verder gekomen.

  Als je in de praktijk tegen problemen op loopt waar je zelf niet uit komt dan kun je 2 dingen doen. Je schrijft je in voor een basis of gevorderde cursus of je schrijft je in voor Online Support.

  Je gaat dan één dag online met een docent en je krijgt 1 op 1 maatwerk les. Al je problemen worden opgelost en je bent een flinke stap verder gekomen.

   

  Alle cursussen worden in contact les gegeven. De cursustijden zijn van 9.00 tot 16.00 uur. Voor koffie, thee, lunch en laptop wordt gezorgd. Online mee doen kan ook altijd. Je zit dan thuis op je eigen laptop en volgt de cursus in Google Meet mee. De lunch, koffie en thee moet je dan wel zorg voor zorgen.

  Je kunt per cursusdag beslissen of je naar onze locatie komt of dat je het online wil doen. Geef dit dan wel op tijd door aan de cursuscoördinator.

  Ja, dit doen we regelmatig. Onze docent komt dan naar uw locatie toe. Hij heeft laptops voor de cursisten bij zich. U hoeft alleen maar een lokaal bij u op locatie te regelen.

  U kunt uw wensen doormailen naar info@geo-ict.nl  dan mailen we u een offerte. Na opdrachtverlening neemt onze cursuscoördinator contact met u op om de lesdagen in te plannen.

  Na iedere cursus krijgen de cursisten een link naar ons evaluatieportaal. Daar kunt u melden wat je wel en niet goed vond aan de cursus. We doen altijd ons uiterste best maar toch kan het natuurlijk voorkomen dat u een klacht heeft. Klik op Klachtenregeling.  Daarin staat beschreven wat u kunt doen. Geo-ICT Training Center, Nederland is lid van de Nederlandse Raad voor Trainen en Opleiden ( NRTO ).

  Na de cursus mailen we u een link naar ons evaluatieportaal. Daar kun u inloggen en een evaluatieformulier in vullen en daar kunt u ook uw deelname certificaat downloaden.