Orthomosaische kaarten met Agisoft

Cursusduur: 32 uren

Genereren van orthomosaische kaarten met Agisoft Metashape (Photoscan) is een complete softwaregerichte cursus die u zal begeleiden tijdens het proces van het transformeren van een dataset van overlappende UAV-afbeeldingen met bijbehorende verwijzingsinformatie naar een zeer nauwkeurige orthomosa√Įsche kaart. Agisoft Photoscan / Metashape gebruikt een sterk geautomatiseerde workflow die niet-experts helpt om snel zeer bekwaam te worden, terwijl het tegelijkertijd ervaren gebruikers een breed scala aan verwerkingsopties biedt, zodat ze kunnen genieten van sterk aangepaste fotogrammetrieproducten, passend bij hun professionele behoeften. Ongeacht uw niveau van kennis, gaat deze cursus dieper in op het proces van het maken van kaarten en biedt u flexibele vaardigheden die verder gaan dan het stap voor stap onthouden van softwarefuncties door ze te verbinden met hun respectievelijke wetenschappelijke context.

Inschrijven MOOC


  Na verzenden krijgt u per ommegaande de link toegestuurd die toegang geeft tot de MOOC.

  Leerdoelen

  • Transformatie van luchtfoto-gegevens naar nauwkeurige fotomoza√Įeken en DEM’s met hoge nauwkeurigheid
  • Diepgaande kennis van de allernieuwste fotogrammetrische software Agisoft Metashape
  • Wetenschap achter de software – Waarom u doet wat u doet
  • Ruimtelijke producten maken, zoals dichte puntenwolken en mesh-texturen
  • Producten bewerken en aanpassen aan uw projectbehoeften
  • Tips en idee√ęn voor nabewerking en verder gebruik van uw kaarten

  Meer informatie?

  Heb je vragen over de inhoud van de cursus? Of twijfel je of de cursus aansluit bij jouw leerdoelen of wensen? Liever incompany of een privé cursus? We helpen je graag verder.

  Veelgestelde vragen

  Na de cursus mag je nog 2 weken vragen stellen aan de docent. De docent geeft al weer andere cursussen dus het best kun je je vragen mailen naar info@geo-ict.nl. Je vraag wordt voorgelegd aan de docent en binnen 24 uur krijg je antwoord op je vraag.

  Als je al wat verder bent en je loopt in de praktijk tegen problemen op waar je zelf niet uit komt dan kun je het best gebruik gaan maken van een Online Support. Je gaat dan één dag online met de docent en je krijgt 1 op 1 maatwerk les. Al je problemen worden opgelost en je bent een flinke stap verder gekomen.

  Als je in de praktijk tegen problemen op loopt waar je zelf niet uit komt dan kun je 2 dingen doen. Je schrijft je in voor een basis of gevorderde cursus of je schrijft je in voor Online Support.

  Je gaat dan één dag online met een docent en je krijgt 1 op 1 maatwerk les. Al je problemen worden opgelost en je bent een flinke stap verder gekomen.

   

  Alle cursussen worden in contact les gegeven. De cursustijden zijn van 9.00 tot 16.00 uur. Voor koffie, thee, lunch en laptop wordt gezorgd. Online mee doen kan ook altijd. Je zit dan thuis op je eigen laptop en volgt de cursus in Google Meet mee. De lunch, koffie en thee moet je dan wel zorg voor zorgen.

  Je kunt per cursusdag beslissen of je naar onze locatie komt of dat je het online wil doen. Geef dit dan wel op tijd door aan de cursuscoördinator.

  Ja, dit doen we regelmatig. Onze docent komt dan naar uw locatie toe. Hij heeft laptops voor de cursisten bij zich. U hoeft alleen maar een lokaal bij u op locatie te regelen.

  U kunt uw wensen doormailen naar info@geo-ict.nl  dan mailen we u een offerte. Na opdrachtverlening neemt onze cursuscoördinator contact met u op om de lesdagen in te plannen.

  Na iedere cursus krijgen de cursisten een link naar ons evaluatieportaal. Daar kunt u melden wat je wel en niet goed vond aan de cursus. We doen altijd ons uiterste best maar toch kan het natuurlijk voorkomen dat u een klacht heeft. Klik op Klachtenregeling.  Daarin staat beschreven wat u kunt doen. Geo-ICT Training Center, Nederland is lid van de Nederlandse Raad voor Trainen en Opleiden ( NRTO ).

  Na de cursus mailen we u een link naar ons evaluatieportaal. Daar kun u inloggen en een evaluatieformulier in vullen en daar kunt u ook uw deelname certificaat downloaden.