Toepassen Cloudeo

Cursusduur: 4 uren

Deze cursus geeft u een inleiding Cloudeo services.

Cloudeo exploiteert een uniek, leveranciersonafhankelijk, data-agnostisch marktplatform waarmee klanten tegen lage kosten professionele geo-informatiediensten kunnen ontvangen van toonaangevende nationale en internationale providers. Diensten omvatten specifieke oplossingen voor vele industrie√ęn; zoals landbouw, stedenbouw en landschapsplanning, logistiek, telecommunicatie en waterbeheer. Klanten krijgen beelden met een hoge resolutie, 3D-terreinmodellen, thematische kaarten en sensorgegevens voor een breed scala aan toepassingen. Dit alles kan worden gecombineerd met een grote selectie aan softwarepakketten, analyses en IT die de verwerking van deze gegevens vergemakkelijken. Cloudeo maakt het voor partners gemakkelijk om lokaal, nationaal of internationaal de markt te betreden. Ons cloudbased platform maakt nieuwe bedrijfsmodellen mogelijk en maakt productie-automatisering, levering en administratie mogelijk. Om deze redenen is het kosteneffectief, transparant en betrouwbaar.

CloudEO beheert een online portaal waarmee haar gebruikers geodata kunnen cre√ęren, interpreteren en gebruiken.

Het bedrijf biedt CloudEO Data Library die toegang geeft tot gegevens van verschillende data- en contentproviders voor applicatie-ontwikkeling en serviceactiviteiten; CloudEO App Library waarmee gegevensgebruikers en serviceproviders applicaties kunnen vinden om hen te helpen gegevens te interpreteren en de informatie af te leiden die ze nodig hebben voor hun projecten; CloudEO Store, een online marktplaats voor gegevens, software en services; CloudEO Demo Lab waarmee klanten gegevens en software kunnen evalueren voordat ze ze kopen; en CloudEO Development Environment waarmee gebruikers tegen lage kosten en risico nieuwe producten en diensten met toegevoegde waarde kunnen cre√ęren.

Het bedrijf bedient content- en dataproviders, geo-IT-ontwikkelaars, serviceproviders en gebruikers van geo-data.

CloudEO is opgericht in 2012 en is gevestigd in M√ľnchen, Duitsland.

Inschrijven MOOC


  Na verzenden krijgt u per ommegaande de link toegestuurd die toegang geeft tot de MOOC.

  Leerdoelen

  Meer informatie?

  Heb je vragen over de inhoud van de cursus? Of twijfel je of de cursus aansluit bij jouw leerdoelen of wensen? Liever incompany of een privé cursus? We helpen je graag verder.

  Veelgestelde vragen

  Na de cursus mag je nog 2 weken vragen stellen aan de docent. De docent geeft al weer andere cursussen dus het best kun je je vragen mailen naar info@geo-ict.nl. Je vraag wordt voorgelegd aan de docent en binnen 24 uur krijg je antwoord op je vraag.

  Als je al wat verder bent en je loopt in de praktijk tegen problemen op waar je zelf niet uit komt dan kun je het best gebruik gaan maken van een Online Support. Je gaat dan één dag online met de docent en je krijgt 1 op 1 maatwerk les. Al je problemen worden opgelost en je bent een flinke stap verder gekomen.

  Als je in de praktijk tegen problemen op loopt waar je zelf niet uit komt dan kun je 2 dingen doen. Je schrijft je in voor een basis of gevorderde cursus of je schrijft je in voor Online Support.

  Je gaat dan één dag online met een docent en je krijgt 1 op 1 maatwerk les. Al je problemen worden opgelost en je bent een flinke stap verder gekomen.

   

  Alle cursussen worden in contact les gegeven. De cursustijden zijn van 9.00 tot 16.00 uur. Voor koffie, thee, lunch en laptop wordt gezorgd. Online mee doen kan ook altijd. Je zit dan thuis op je eigen laptop en volgt de cursus in Google Meet mee. De lunch, koffie en thee moet je dan wel zorg voor zorgen.

  Je kunt per cursusdag beslissen of je naar onze locatie komt of dat je het online wil doen. Geef dit dan wel op tijd door aan de cursuscoördinator.

  Ja, dit doen we regelmatig. Onze docent komt dan naar uw locatie toe. Hij heeft laptops voor de cursisten bij zich. U hoeft alleen maar een lokaal bij u op locatie te regelen.

  U kunt uw wensen doormailen naar info@geo-ict.nl  dan mailen we u een offerte. Na opdrachtverlening neemt onze cursuscoördinator contact met u op om de lesdagen in te plannen.

  Na iedere cursus krijgen de cursisten een link naar ons evaluatieportaal. Daar kunt u melden wat je wel en niet goed vond aan de cursus. We doen altijd ons uiterste best maar toch kan het natuurlijk voorkomen dat u een klacht heeft. Klik op Klachtenregeling.  Daarin staat beschreven wat u kunt doen. Geo-ICT Training Center, Nederland is lid van de Nederlandse Raad voor Trainen en Opleiden ( NRTO ).

  Na de cursus mailen we u een link naar ons evaluatieportaal. Daar kun u inloggen en een evaluatieformulier in vullen en daar kunt u ook uw deelname certificaat downloaden.