FOSS4g Stack PostgreSQL

Cursusduur: 32 uren

U wilt leren hoe u een Enterprise GIS met PostgreSQL/Postgis vanaf nul kunt bouwen met behulp van gratis en open source software?

‚ÄúFor years I‚Äôve been hearing everyone talking about Enterprise GIS, but I haven‚Äôt seen anyone do it. After this course, I can now say that I‚Äôve created a multi-user enterprise GIS on my own!‚ÄĚ ‚Äď John uit Californi√ę.

In reactie op de hoge kosten en complexiteit van de implementatie van een Enterprise GIS is deze eenvoudig te volgen praktische training ontwikkeld, waarmee studenten en professionals vanaf nul een GIS voor meerdere gebruikers kunnen bouwen met Postgres/PostGIS (gratis) en QGIS (gratis).

Daarnaast laat deze training u zien hoe u andere GIS-producten (d.w.z. commerci√ęle GIS-software) als GIS-clients aan de Enterprise stack kunt toevoegen.

In deze cursus maakt u een Enterprise GIS voor een middelgrote gemeente. U leert hoe u gebruikers kunt toevoegen -elk met verschillende rechten voor toegang tot en bewerking van gegevens- en ook hoe u PostGRES kunt gebruiken om alle aspecten van databasetoegang, presentatie en bewerking te beheren. U voert zelfs gelijktijdige bewerking door meerdere gebruikers uit op dezelfde GIS-laag en leert hoe een echte Enterprise GIS veel gebruikers tegelijk kan beheren.

U zult ook zien hoe alle GIS-tools van buiten de software door middel van Python te gebruiken zijn om een professionele ‚Äč‚ÄčGIS-toepassing te maken. En tot slot ziet u een voorbeeld van hoe dezelfde gegevens in de Enterprise tegelijkertijd op het internet kunnen worden weergegeven met behulp van FOSS4g-software.

Inschrijven MOOC


  Na verzenden krijgt u per ommegaande de link toegestuurd die toegang geeft tot de MOOC.

  Leerdoelen

  Meer informatie?

  Heb je vragen over de inhoud van de cursus? Of twijfel je of de cursus aansluit bij jouw leerdoelen of wensen? Liever incompany of een privé cursus? We helpen je graag verder.

  Veelgestelde vragen

  Na de cursus mag je nog 2 weken vragen stellen aan de docent. De docent geeft al weer andere cursussen dus het best kun je je vragen mailen naar info@geo-ict.nl. Je vraag wordt voorgelegd aan de docent en binnen 24 uur krijg je antwoord op je vraag.

  Als je al wat verder bent en je loopt in de praktijk tegen problemen op waar je zelf niet uit komt dan kun je het best gebruik gaan maken van een Online Support. Je gaat dan één dag online met de docent en je krijgt 1 op 1 maatwerk les. Al je problemen worden opgelost en je bent een flinke stap verder gekomen.

  Als je in de praktijk tegen problemen op loopt waar je zelf niet uit komt dan kun je 2 dingen doen. Je schrijft je in voor een basis of gevorderde cursus of je schrijft je in voor Online Support.

  Je gaat dan één dag online met een docent en je krijgt 1 op 1 maatwerk les. Al je problemen worden opgelost en je bent een flinke stap verder gekomen.

   

  Alle cursussen worden in contact les gegeven. De cursustijden zijn van 9.00 tot 16.00 uur. Voor koffie, thee, lunch en laptop wordt gezorgd. Online mee doen kan ook altijd. Je zit dan thuis op je eigen laptop en volgt de cursus in Google Meet mee. De lunch, koffie en thee moet je dan wel zorg voor zorgen.

  Je kunt per cursusdag beslissen of je naar onze locatie komt of dat je het online wil doen. Geef dit dan wel op tijd door aan de cursuscoördinator.

  Ja, dit doen we regelmatig. Onze docent komt dan naar uw locatie toe. Hij heeft laptops voor de cursisten bij zich. U hoeft alleen maar een lokaal bij u op locatie te regelen.

  U kunt uw wensen doormailen naar info@geo-ict.nl  dan mailen we u een offerte. Na opdrachtverlening neemt onze cursuscoördinator contact met u op om de lesdagen in te plannen.

  Na iedere cursus krijgen de cursisten een link naar ons evaluatieportaal. Daar kunt u melden wat je wel en niet goed vond aan de cursus. We doen altijd ons uiterste best maar toch kan het natuurlijk voorkomen dat u een klacht heeft. Klik op Klachtenregeling.  Daarin staat beschreven wat u kunt doen. Geo-ICT Training Center, Nederland is lid van de Nederlandse Raad voor Trainen en Opleiden ( NRTO ).

  Na de cursus mailen we u een link naar ons evaluatieportaal. Daar kun u inloggen en een evaluatieformulier in vullen en daar kunt u ook uw deelname certificaat downloaden.