Aard Observatie Sentinel

Cursusduur: 32 uren

In deze MOOC over aardobservatie gegevensverwerking leert u hoe u Earth Observation-producten kunt maken, en de gegevens in realtime in de cloud kunt verwerken.

Massale aardobservatiegegevensverwerking: maak operationele EO (Earth Observation) -producten en -diensten. Leer hoe u EO-gegevens in realtime in de cloud kunt verwerken! Focus alleen op uw algoritme!

Sinergise, het bedrijf dat Sentinel-Hub heeft ontwikkeld, is een softwareontwikkelingsbedrijf dat zich richt op grootschalige GIS voor landbouw en landbeheer, met een lange staat van dienst in cloud GIS. Terwijl ze probeerden Sentinel-2-gegevens bij hun klanten in Europa, Afrika en Azi√ę te krijgen, realiseerden ze zich dat de huidige technologie√ęn de uitdaging niet aankonden. De enorme hoeveelheid gegevens overzetten en deze effici√ęnt verwerken in een afbeelding, nuttig voor gebruikers, zou omslachtig, tijdrovend en duur zijn.

Sentinel Hub is ontstaan ‚Äč‚Äčuit de wens om dit probleem te verhelpen. Sentinel-Hub heeft de complexiteit van het archiveren, verwerken en distribueren van satellietbeelden verborgen achter een reeks standaardwebservices die eenvoudig kunnen worden ge√Įntegreerd in elke desktop-, web- of mobiele kaarttoepassing.

Tijdens deze online cursus voor teledetectie leert u hoe u de kracht van het Sentinel-Hub-platform kunt benutten om uw eigen aardobservatieproducten te maken!

We beginnen met een eenvoudige introductie van de manier waarop het Sentinel-Hub-platform werkt en daarna duiken we in:

 • Hoe u het kunt integreren met uw eigen desktopsoftware en serverservices
 • Douane-aardobservatieproducten maken met JavaScript
 • Voorbeelden van echte EO-toepassingen

Inschrijven MOOC


  Na verzenden krijgt u per ommegaande de link toegestuurd die toegang geeft tot de MOOC.

  Leerdoelen

  Meer informatie?

  Heb je vragen over de inhoud van de cursus? Of twijfel je of de cursus aansluit bij jouw leerdoelen of wensen? Liever incompany of een privé cursus? We helpen je graag verder.

  Veelgestelde vragen

  Na de cursus mag je nog 2 weken vragen stellen aan de docent. De docent geeft al weer andere cursussen dus het best kun je je vragen mailen naar info@geo-ict.nl. Je vraag wordt voorgelegd aan de docent en binnen 24 uur krijg je antwoord op je vraag.

  Als je al wat verder bent en je loopt in de praktijk tegen problemen op waar je zelf niet uit komt dan kun je het best gebruik gaan maken van een Online Support. Je gaat dan één dag online met de docent en je krijgt 1 op 1 maatwerk les. Al je problemen worden opgelost en je bent een flinke stap verder gekomen.

  Als je in de praktijk tegen problemen op loopt waar je zelf niet uit komt dan kun je 2 dingen doen. Je schrijft je in voor een basis of gevorderde cursus of je schrijft je in voor Online Support.

  Je gaat dan één dag online met een docent en je krijgt 1 op 1 maatwerk les. Al je problemen worden opgelost en je bent een flinke stap verder gekomen.

   

  Alle cursussen worden in contact les gegeven. De cursustijden zijn van 9.00 tot 16.00 uur. Voor koffie, thee, lunch en laptop wordt gezorgd. Online mee doen kan ook altijd. Je zit dan thuis op je eigen laptop en volgt de cursus in Google Meet mee. De lunch, koffie en thee moet je dan wel zorg voor zorgen.

  Je kunt per cursusdag beslissen of je naar onze locatie komt of dat je het online wil doen. Geef dit dan wel op tijd door aan de cursuscoördinator.

  Ja, dit doen we regelmatig. Onze docent komt dan naar uw locatie toe. Hij heeft laptops voor de cursisten bij zich. U hoeft alleen maar een lokaal bij u op locatie te regelen.

  U kunt uw wensen doormailen naar info@geo-ict.nl  dan mailen we u een offerte. Na opdrachtverlening neemt onze cursuscoördinator contact met u op om de lesdagen in te plannen.

  Na iedere cursus krijgen de cursisten een link naar ons evaluatieportaal. Daar kunt u melden wat je wel en niet goed vond aan de cursus. We doen altijd ons uiterste best maar toch kan het natuurlijk voorkomen dat u een klacht heeft. Klik op Klachtenregeling.  Daarin staat beschreven wat u kunt doen. Geo-ICT Training Center, Nederland is lid van de Nederlandse Raad voor Trainen en Opleiden ( NRTO ).

  Na de cursus mailen we u een link naar ons evaluatieportaal. Daar kun u inloggen en een evaluatieformulier in vullen en daar kunt u ook uw deelname certificaat downloaden.