Remote Sensing met het EOS Platform

Cursusduur: 4 uren

In deze cursus leert u alles over satellietbeeldverwerking met het EOS Platform. EOS heeft een cloudgebaseerd platform en analysetool gecre√ęerd waaruit afbeeldingen en analyses van satelliet- en andere aardobservatiegegevens in realtime worden afgeleid voor toepassing in het bedrijfsleven, de wetenschap en het overheidsbeleid.

In deze online cursus voor teledetectie leert u hoe u het EOS Platform kunt gebruiken met echte aardobservatievoorbeelden! Het platform heeft vier hoofdmodules.

LandViewer

LandViewer is een eenvoudige, intu√Įtieve webinterface die EOS biedt als een direct marktproduct voor het publiek. Met LandViewer kunnen niet-deskundige gebruikers een geografisch gebied voor analyse en aardobservatiegegevenstypen selecteren en vervolgens hun keuze voor on-the-fly beeldanalyse toepassen.

EOS-Opslag

EOS Storage is speciaal ontwikkeld om duizenden en duizenden terabytes aan aardobservatie en GIS-gerelateerde gegevens direct op te slaan en te krijgen.

EOS-Verwerking

EOS Processing is de cloudbased oplossing voor analyse van teledetectie. Het biedt een unieke reeks algoritmen die zinvolle informatie extraheren.

EOS Visie

Geodata Visualization Tool

Inschrijven MOOC


  Na verzenden krijgt u per ommegaande de link toegestuurd die toegang geeft tot de MOOC.

  Leerdoelen

  Meer informatie?

  Heb je vragen over de inhoud van de cursus? Of twijfel je of de cursus aansluit bij jouw leerdoelen of wensen? Liever incompany of een privé cursus? We helpen je graag verder.

  Veelgestelde vragen

  Na de cursus mag je nog 2 weken vragen stellen aan de docent. De docent geeft al weer andere cursussen dus het best kun je je vragen mailen naar info@geo-ict.nl. Je vraag wordt voorgelegd aan de docent en binnen 24 uur krijg je antwoord op je vraag.

  Als je al wat verder bent en je loopt in de praktijk tegen problemen op waar je zelf niet uit komt dan kun je het best gebruik gaan maken van een Online Support. Je gaat dan één dag online met de docent en je krijgt 1 op 1 maatwerk les. Al je problemen worden opgelost en je bent een flinke stap verder gekomen.

  Als je in de praktijk tegen problemen op loopt waar je zelf niet uit komt dan kun je 2 dingen doen. Je schrijft je in voor een basis of gevorderde cursus of je schrijft je in voor Online Support.

  Je gaat dan één dag online met een docent en je krijgt 1 op 1 maatwerk les. Al je problemen worden opgelost en je bent een flinke stap verder gekomen.

   

  Alle cursussen worden in contact les gegeven. De cursustijden zijn van 9.00 tot 16.00 uur. Voor koffie, thee, lunch en laptop wordt gezorgd. Online mee doen kan ook altijd. Je zit dan thuis op je eigen laptop en volgt de cursus in Google Meet mee. De lunch, koffie en thee moet je dan wel zorg voor zorgen.

  Je kunt per cursusdag beslissen of je naar onze locatie komt of dat je het online wil doen. Geef dit dan wel op tijd door aan de cursuscoördinator.

  Ja, dit doen we regelmatig. Onze docent komt dan naar uw locatie toe. Hij heeft laptops voor de cursisten bij zich. U hoeft alleen maar een lokaal bij u op locatie te regelen.

  U kunt uw wensen doormailen naar info@geo-ict.nl  dan mailen we u een offerte. Na opdrachtverlening neemt onze cursuscoördinator contact met u op om de lesdagen in te plannen.

  Na iedere cursus krijgen de cursisten een link naar ons evaluatieportaal. Daar kunt u melden wat je wel en niet goed vond aan de cursus. We doen altijd ons uiterste best maar toch kan het natuurlijk voorkomen dat u een klacht heeft. Klik op Klachtenregeling.  Daarin staat beschreven wat u kunt doen. Geo-ICT Training Center, Nederland is lid van de Nederlandse Raad voor Trainen en Opleiden ( NRTO ).

  Na de cursus mailen we u een link naar ons evaluatieportaal. Daar kun u inloggen en een evaluatieformulier in vullen en daar kunt u ook uw deelname certificaat downloaden.