Sentinel Hub Webinar Series

Cursusduur: 8 dagen

Wist je dat:

Met de EO Browser kunt u eenvoudig afbeeldingen van mozaïeken van een grote verscheidenheid aan aardobservatiesatellieten zoeken en bekijken.

Is er een opslagplaats van aangepaste scripts van multitemporele en gegevensfusie?

Kunt u eenvoudig commerciële satellietbeelden integreren in uw GIS-projecten met behulp van Sentinel Hub API’s?

Met de Sentinel Hub Webinar-serie krijgt u niet alleen alle bovenstaande concepten grondig te zien, maar ook de mogelijkheden van het Sentinel Hub-platform, de cloud-API voor satellietbeelden. Leer hoe u kunt profiteren van de functionaliteiten en uw GIS- en aardobservatieproject omhoog schiet!

Bladeren. Kies. Uitbreiden. Blootstellen. (Browse. Pick. Enhance. Expose.)

Inschrijven MOOC


  Na verzenden krijgt u per ommegaande de link toegestuurd die toegang geeft tot de MOOC.

  Leerdoelen

  • Meer informatie over de EO Browser, een gratis webtoepassing voor niet-commercieel gebruik, met browsen, analyseren en downloaden van satellietbeelden op één plek
  • Duik in Sentinel Hub OGC API, kijkend naar hoe OGC-verzoeken zijn gestructureerd, hoe ze in verschillende omgevingen kunnen worden uitgevoerd, zoals Postman, Requests Builder en Python, en hoe ze te integreren in QGIS
  • Profiteer van de Sentinel Hub Process API
  • Zet uw eerste stappen in custom scripting
  • Creëer multitemporele scripts en combineer verschillende EO-gegevensverzamelingen om Data Fusion-scripts te maken
  • Ontdek de commerciële gegevens in Sentinel Hub en het Network of Resources, een door ESA gesponsorde Sentinel Hub-accounts en toegang tot commerciële gegevens die beschikbaar zijn voor onderzoeksdoeleinden en precommerciële exploitatie en validatie

  Meer informatie?

  Heb je vragen over de inhoud van de cursus? Of twijfel je of de cursus aansluit bij jouw leerdoelen of wensen? Liever incompany of een privé cursus? We helpen je graag verder.

  Mijn naam is Violet Bothof. Cursuscoördinator. Wilt u meer informatie?

  Veelgestelde vragen

  Na de cursus mag je nog 2 weken vragen stellen aan de docent. De docent geeft al weer andere cursussen dus het best kun je je vragen mailen naar info@geo-ict.nl. Je vraag wordt voorgelegd aan de docent en binnen 24 uur krijg je antwoord op je vraag.

  Als je al wat verder bent en je loopt in de praktijk tegen problemen op waar je zelf niet uit komt dan kun je het best gebruik gaan maken van een Online Support. Je gaat dan één dag online met de docent en je krijgt 1 op 1 maatwerk les. Al je problemen worden opgelost en je bent een flinke stap verder gekomen.

  Als je in de praktijk tegen problemen op loopt waar je zelf niet uit komt dan kun je 2 dingen doen. Je schrijft je in voor een basis of gevorderde cursus of je schrijft je in voor Online Support.

  Je gaat dan één dag online met een docent en je krijgt 1 op 1 maatwerk les. Al je problemen worden opgelost en je bent een flinke stap verder gekomen.

   

  Alle cursussen worden in contact les gegeven. De cursustijden zijn van 9.00 tot 16.00 uur. Voor koffie, thee, lunch en laptop wordt gezorgd. Online mee doen kan ook altijd. Je zit dan thuis op je eigen laptop en volgt de cursus in Google Meet mee. De lunch, koffie en thee moet je dan wel zorg voor zorgen.

  Je kunt per cursusdag beslissen of je naar onze locatie komt of dat je het online wil doen. Geef dit dan wel op tijd door aan de cursuscoördinator.

  Ja, dit doen we regelmatig. Onze docent komt dan naar uw locatie toe. Hij heeft laptops voor de cursisten bij zich. U hoeft alleen maar een lokaal bij u op locatie te regelen.

  U kunt uw wensen doormailen naar info@geo-ict.nl  dan mailen we u een offerte. Na opdrachtverlening neemt onze cursuscoördinator contact met u op om de lesdagen in te plannen.

  Na iedere cursus krijgen de cursisten een link naar ons evaluatieportaal. Daar kunt u melden wat je wel en niet goed vond aan de cursus. We doen altijd ons uiterste best maar toch kan het natuurlijk voorkomen dat u een klacht heeft. Klik op Klachtenregeling.  Daarin staat beschreven wat u kunt doen. Geo-ICT Training Center, Nederland is lid van de Nederlandse Raad voor Trainen en Opleiden ( NRTO ).

  Na de cursus mailen we u een link naar ons evaluatieportaal. Daar kun u inloggen en een evaluatieformulier in vullen en daar kunt u ook uw deelname certificaat downloaden.