Tutorial ENVI beeldanalyse

Cursusduur: 40 uren

Met 80 minuten aan stapsgewijze video-tutorials over ENVI software voor beeldanalyse wordt u de expert op het gebied van ENVI!

Zoals beschreven op de officiële webpagina van ENVI, Harris Geospatial: “ENVI-beeldanalysesoftware wordt gebruikt door GIS-professionals, teledetectiewetenschappers en beeldanalisten om zinvolle informatie uit beelden te halen om betere beslissingen te nemen. ENVI kan vanaf de desktop in de cloud en op mobiele apparaten worden geïmplementeerd en benaderd, en kan worden aangepast via een API om te voldoen aan specifieke projectvereisten.”

ENVI® is ontworpen om te worden gebruikt door iedereen die vertrouwt op afbeeldingen en gegevens om beslissingen te nemen. Het levert over de hele linie resultaten op expertniveau, ongeacht de eerdere ervaring met beeldmateriaal van een gebruiker.

ENVI® is een flexibele oplossing die kan worden aangepast aan specifieke projectbehoeften en die kan worden geïmplementeerd en geopend vanaf de desktop, in de cloud en op mobiele apparaten. Volledig geïntegreerd met ArcGIS for Desktop en ArcGIS for Server van Esri, hebben gebruikers rechtstreeks toegang tot ENVI®-tools binnen de Arc-omgeving om beeldanalysemogelijkheden toe te voegen aan hun GIS-modellen en applicaties.

ENVI® ondersteunt beelden van de nieuwste en meest populaire satelliet- en luchtsensoren van vandaag, waaronder multispectrale, hyperspectrale, panchromatische, LiDAR, infrarood, thermische, radar, HDF5, volledig bewegende video, LAZ, ASCII en NET CDF-4. ENVI® bevat een uitgebreide reeks beeldanalysetools waarmee klanten toegang hebben tot bewezen algoritmen om beelden snel, gemakkelijk en nauwkeurig te analyseren.

Met deze online cursus voor teledetectie leert u alles wat u moet weten over het verwerken van teledetectiebeelden met de ENVI-software!

Inschrijven MOOC


  Na verzenden krijgt u per ommegaande de link toegestuurd die toegang geeft tot de MOOC.

  Leerdoelen

  Meer informatie?

  Heb je vragen over de inhoud van de cursus? Of twijfel je of de cursus aansluit bij jouw leerdoelen of wensen? Liever incompany of een privé cursus? We helpen je graag verder.

  Veelgestelde vragen

  Na de cursus mag je nog 2 weken vragen stellen aan de docent. De docent geeft al weer andere cursussen dus het best kun je je vragen mailen naar info@geo-ict.nl. Je vraag wordt voorgelegd aan de docent en binnen 24 uur krijg je antwoord op je vraag.

  Als je al wat verder bent en je loopt in de praktijk tegen problemen op waar je zelf niet uit komt dan kun je het best gebruik gaan maken van een Online Support. Je gaat dan één dag online met de docent en je krijgt 1 op 1 maatwerk les. Al je problemen worden opgelost en je bent een flinke stap verder gekomen.

  Als je in de praktijk tegen problemen op loopt waar je zelf niet uit komt dan kun je 2 dingen doen. Je schrijft je in voor een basis of gevorderde cursus of je schrijft je in voor Online Support.

  Je gaat dan één dag online met een docent en je krijgt 1 op 1 maatwerk les. Al je problemen worden opgelost en je bent een flinke stap verder gekomen.

   

  Alle cursussen worden in contact les gegeven. De cursustijden zijn van 9.00 tot 16.00 uur. Voor koffie, thee, lunch en laptop wordt gezorgd. Online mee doen kan ook altijd. Je zit dan thuis op je eigen laptop en volgt de cursus in Google Meet mee. De lunch, koffie en thee moet je dan wel zorg voor zorgen.

  Je kunt per cursusdag beslissen of je naar onze locatie komt of dat je het online wil doen. Geef dit dan wel op tijd door aan de cursuscoördinator.

  Ja, dit doen we regelmatig. Onze docent komt dan naar uw locatie toe. Hij heeft laptops voor de cursisten bij zich. U hoeft alleen maar een lokaal bij u op locatie te regelen.

  U kunt uw wensen doormailen naar info@geo-ict.nl  dan mailen we u een offerte. Na opdrachtverlening neemt onze cursuscoördinator contact met u op om de lesdagen in te plannen.

  Na iedere cursus krijgen de cursisten een link naar ons evaluatieportaal. Daar kunt u melden wat je wel en niet goed vond aan de cursus. We doen altijd ons uiterste best maar toch kan het natuurlijk voorkomen dat u een klacht heeft. Klik op Klachtenregeling.  Daarin staat beschreven wat u kunt doen. Geo-ICT Training Center, Nederland is lid van de Nederlandse Raad voor Trainen en Opleiden ( NRTO ).

  Na de cursus mailen we u een link naar ons evaluatieportaal. Daar kun u inloggen en een evaluatieformulier in vullen en daar kunt u ook uw deelname certificaat downloaden.