Geo-ICT Training Center, Nederland, zoekt trainees, data-analisten en docenten

De geo-sector is groeiend en diverse bedrijven en organisaties zijn op zoek naar personeel. We nemen voortdurend trainees en data-analisten aan die we zelf opleiden. Na een deta-vast periode worden de trainees kosteloos overgenomen.

Personeel gevraagd

Geo-ICT Training Center, Nederland is een platform voor starters in de geo-sector. In deze sector wordt de komende jaren veel nieuwe personeel gevraagd. We leiden jonge trainees, doelgericht op en helpen ze aan de slag helpen in onze boeiende vakgebied. Door onze opdrachtgevers wordt ons voortdurend om personeel gevraagd. Daarnaast zoeken we (freelance) docenten voor het geven van cursussen. Raadpleeg onze functiecatalogus.

personeel gevraagdTrainee

Interesse? Mail CV naar: info@geo-ict.nl

Docenten

  • Heb je een BSc of MSc opleiding en beschik je over docentvaardigheden?
  • Beheerst u verschillende CAD, GIS en Data-analyse pakketten en u vind lesgeven leuk?
  • Zo leuk dat u na het geven van zulke 2 of 3 daagse vaardigheidscursussen met meer energie naar huis gaat?
  • Zo leuk dat u dat in loondienst bij ons wilt doen voor 4 dagen per week?
  • Onze eigen docenten hebben één studiedag per week. Zij rijden een Peugeot 108 van de zaak. En iedere docent heeft een set van 8 zeer snelle laptops.
  • We beschikken over zeer goed cursusmateriaal. En één van onze ervaren (freelance )docenten word je mentor.
  • Heeft u interesse blader dan ook even door onze cursuscatalogus en onze functiecatalogus. En bekijk onze blogs en onze video’s.

Interesse? Mail CV naar: info@geo-ict.nl

 

Voorbeeld(ige) trainees gezocht

Ruim 100 trainees en professionals hebben via Geo-ICT Training Center, Nederland een goede start in de geo-sector gemaakt.  Ben je gestopt met je hbo en wil je werkend en lerend in de geo-sector alsnog je hbo halen? Dan staat er een P108 voor je klaar.

 

Mijn naam is Annika Lemmen en ik woon in Apeldoorn. Tijdens mijn studie BSc Geografie en Planologie heb ik ervaring opgedaan met GIS. Dat vond ik erg interessant en ik ben afgestudeerd op het onderwerp Landregistratie in Rwanda. Daarna ben ik de MSc Internationaal Development gaan doen.

Na mijn studie heb ik enkele banen en bijbanen gehad maar ik was op zoek naar een baan die te maken heeft met de openbare ruimte en geo-informatie.

Dat heb ik gevonden in het Geo-ICT Trainee programma van Geo-ICT Training Center, Nederland. Daar volgde ik enkele GIS cursussen en ook de leergang BGT en werd ik gedetacheerd bij de gemeente Apeldoorn als BAG en BGT medewerker. Na een detachering van 5 maanden ben ik overgenomen door de gemeente Apeldoorn en ik ben heel blij met deze functie. 

Als je ook trainee wil worden bij Geo-ICT Training Center, Nederland dan mag je me best via linkedin een keer mailen.

Mijn naam is Tom Groot Zevert en ik woon in Beltrum. Bij Geo-ICT Training Center ben ik opgeleid en werd ik ingezet bij verschillende gemeenten als BAG Beheerder. Bij mijn vorige werkgever was ik gegevensbeheerder en onderhield ik de stamgegevens van onder andere artikelen, klanten en leveranciers met behulp van de bedrijfssoftware van SAP. De combinatie routeplanning binnen SAP en de mogelijkheden van GIS heeft mijn interesse gewekt voor Geo-ICT. Destijds ben ik naast mijn werk met de deeltijd opleiding mbo Geo-ICT gestart. Deze opleiding ben ik bij Geo-ICT Training Center, Nederland, i.s.m. het Radius College Breda gaan volgen.

Bij Geo-ICT Training Center, Nederland heb ik daarnaast een stevige BAG opleiding gevolgd. In 2014 heb ik het mbo(4) diploma behaald en ben vervolgens ingestroomd in het hbo Geo-ICT van Hogeschool NOVI. In 2020 hoop ik af te studeren. Sinds 2014 ben ik onder andere bij de gemeenten ZutphenGroningen, West Betuwe en Arnhem ingezet als BAG Beheerder. Als persoon ben ik collegiaal, rustig, ordelijk, klantvriendelijk en resultaatgericht en ik breng een stevige inhoudelijke kennis mee van BAG, BGT, Key2vergunningen, CAD, GIS en SAP.

Dat ik zes jaar geleden deze carrière switch heb gemaakt en binnenkort mijn hbo studie ga afronden maakt me trots en geeft me veel voldoening. Per 1 januari 2019 ben ik een vaste dienst gekomen van de Connectie / Gemeente Arnhem. Zie je het zitten om als trainee opgeleid te worden tot BAG Beheerder te worden bij Geo-ICT Training Center,  platform voor starters in de geo-sector, dan mag je me via linkedin gerust benaderen.

Mijn naam is Patrick Kusters en ik kom uit Zaltbommel. Tijdens mijn havo periode heb ik de basis gelegd voor mijn passie voor aardrijkskunde en ICT. Daarna ben ik hbo Geo, Media en Design gaan studeren aan de HAS in Den Bosch. Deze studie vond ik wel interessant en met name de stage in Nieuw Zeeland is mij goed bevallen omdat ik toen concreet met inwinnen van geo-informatie, ICT en met GIS aan de slag kon.

Omdat ik dit eigenlijk altijd wil en de combinatie van werken en leren mij goed ligt ben ik per mei 2018 in dienst getreden van Geo-ICT Training Center en ben ik van studie veranderd naar de deeltijd hbo Geo-ICT van NOVI Hogeschool. Bij Hogeschool NOVI kreeg ik voor een aantal vakken vrijstelling omdat ik die al gevolgd had bij de HAS. Thans ben ik tweedejaars hbo Geo-ICT.

Bij Geo-ICT Training Center, Nederland werk ik nu bijna 2 jaar en ik was gedetacheerd bij Dover in Geldermalsen. Daar hield ik me bezig met projecten die te maken hebben met verkeersmaatregelen.

Per januari 2020 ga ik mee doen aan de CAT B gecertifieerde hydrografie opleiding. Deze opleiding duurt 3 maanden. Vanuit het bedrijf Periplus wordt ik ingezet als hydrograaf.

Mijn tijd bij Geo-ICT Training Center, Nederland heeft mij veel opgeleverd. Heb een goede start kunnen maken in de geo-sector en inmiddels ook een mooi netwerk opgebouwd. Omdat ik nu precies weet wat ik wil voel ik dat ik op een goed spoor zit en daarop ga ik me de komende jaren focussen.

Heb je ook interesse om Geo-ICT Trainee te worden mail me dan gerust via linkedin.

In 2014 heb ik mijn HAVO diploma behaald. Het was voor mij lastig om een goede studie te vinden. Ben begonnen met de hbo Technische Bedrijfskunde. Aanvankelijk ging het goed en behaalde ik een aantal studiepunten binnen maar later bleek toch dat het niet helemaal mijn ding was. In één van de vakken kwam ik in aanraking met solidworks, een CAD pakket, en dat vond ik wel bijzonder leuk om te doen.
Een baan als trainee bij Geo-ICT Training Center, Nederland sprak me heel erg aan omdat ik daarbij kan werken en tegelijkertijd een hbo opleiding kan volgen. Bij Geo-ICT Training Center, Nederland volgde ik  diverse praktijkcursussen CAD en GIS en daarnaast startte ik per september 2019 met de hbo Geo-ICT aan de Hogeschool NOVI in Utrecht.
Het bijdragen aan het inwinnen en toepassen van 2D en 3D geo-Informatie spreekt mij bijzonder aan. Sinds oktober 2019 ben ik 4 dagen per week als CAD operator gedetacheerd bij aannemer Schuuring in Harderwijk. Op termijn wil ik me ontwikkelen tot allround Geo-ICT ‘er met een hbo diploma. Met diverse andere jongeren wil ik de geo-sector verder uitbouwen.

 

Mijn naam is Sytze Jagersma en ik woon in Oldekerk bij Groningen. Na mijn opleiding MBO Bouwkunde ben ik gaan werken in de geo-techniek. Op school en in mijn werk had ik al kennis opgebouwd van AutoCAD. Omdat ik bij Geo-ICT Training Center naast mijn werk ook de HBO ICT – Geo-ICT kon gaan volgen heb ik daarvoor gekozen. Mijn eerst detacheringsproject was bij Allinq Insite in Zwolle als Revit-tekenaar. Met Revit heb ik 3D modellen gemaakt van diverse gebouwen waarop antennes staan en o.a. tekenen van zendmasten. Na deze klus werd ik ingezet bij MUG Ingenieursbureau, een landmeetkundig bureau, als AutoCAD-tekenaar. Inmiddels ben ik tweedejaars hbo Geo-ICT en per 1 januari 2019 ben ik overgenomen door Ingenieursbureau MUG in Leek.

Wil je ook trainee worden bij Geo-ICT Training Center, platform voor starters in de geo-sector, dan mag je me gerust benaderen via linkedin.

Mijn naam is Gwenda en ik woon in Deventer. In 2012 ben ik afgestudeerd in Tourism en Management aan de Hogeschool Saxion. De banenmarkt voor dit vakgebied was echter niet goed in die periode en daarom heb ik allerlei andere functies aangepakt.  Tijdens mijn studie heb ik voor het eerst gehoord over GIS en het toepassen van kaarten. Dit vond ik erg interessant. Bij Geo-ICT Training Center, Nederland volgde ik cursussen landmeetkunde, QGIS en ArcGIS. Daarna werd ik gedetacheerd als werkvoorbereider bij aannemer Visser en Smit. In deeltijd heb ik ook nog een aantal vakken in de hbo Geo-ICT gevolgd. 

Na ruim 1,5 jaar detachering ben ik nu overgenomen door Visser en Smit. Daar ben ik nu binnengekomen als hbo-er met enkele jaren werkervaring en ik heb het prima naar mijn zin.

Kortom: werken als trainee bij Geo-ICT Training Center, Nederland kan ik iedereen aanraden.

Mijn naam is Simon en ik woon in Apeldoorn.Al jong wist ik dat ik computers en softwareontwikkeling leuk vond. Toch was het moeilijk om na de middelbare school de juiste studie te vinden. Na één jaar studie Cognitieve kunstmatige intelligentie en één jaar studie Informatica – Game Design aan de universiteit van Utrecht kwam ik uiteindelijk bij de hbo studie Communicatie & Multimedia Design bij de Hogeschool Arnhem-Nijmegen (HAN) uit. Deze studie doorliep ik met veel plezier maar het afstuderen lukt helaas net niet. Met dat probleem kwam ik bij Geo-ICT Training Center, Nederland. 

Per 1 januari 2019 ben ik in dienst getreden bij Geo-ICT Training Center als front-end developer.  Een half jaar heb ik gewerkt aan de website en het maken van nieuw foldermateriaal. Door bemiddeling van Geo-ICT Training Center kon ik me weer inschrijven bij de Hogeschool HAN en ben ik, mede door begeleiding van de directeur van Geo-ICT Training Center, alsnog afgestudeerd.

Nu ben ik een hbo-er met enkele jaren ervaring en biedt de arbeidsmarkt mij diverse kansen.  Per 1 maart 2020 treed ik in dienst van de Belastingdienst als front end developer.

 

Mijn naam is Thomas Mulder en ik woon in Apeldoorn. Via Geo-ICT Training Center, Nederland word ik ingezet bij het netwerkbedrijf Alliander als leidingbeheerder. Voordat ik bij Alliander aan de slag kon heb ik eerst een opleiding SmallWorld gevolgd. Momenteel werk ik aan een project waarbij alle huis aansluitingen van zowel gas als elektra gevectoriseerd worden. Het vectoriseren van deze aansluitingen is uitbesteed aan een externe partij. Binnen het projectteam zorgen we ervoor dat deze samenwerking zo goed mogelijk verloopt en dat de kwaliteit die ze leveren hoog blijft.

Naast mijn werkzaamheden bij Alliander volg ik ook sinds 2017 elke donderdag de deeltijd opleiding HBO Geo-ICT aan de Hogeschool NOVI. Na lang getwijfeld te hebben over welke richting ik met mijn studie op wou gaan heb ik inmiddels echt mijn plek gevonden met deze opleiding. Ook de combinatie van werken en leren bevalt me erg goed. Het geeft me veel voldoening om de theorie uit de opleiding meteen toe te kunnen passen in mijn dagelijkse werk.

Bij Geo-ICT Training Center, Nederland heb ik veel mooie cursussen kunnen volgen in de richting van CAD & GIS en heb ik daardoor een goede start gemaakt in de geo-sector.

Na twee jaar ben ik in vaste dienst getreden bij Geo-ICT Training Center, Nederland. Daar geef ik nu ook af en toe sketchup cursussen. Begin 2020 ga ik afstuderen aan de hbo ICT – Geo-ICT.

Werken, leren en lesgeven dat maakt dat we ons als Geo-ICT professionals sterk ontwikkelen. Lijkt het jou wat om bij ons als trainee aan de slag te gaan dan mag je me via linkedin altijd benaderen.

 

Mijn naam is Harun en ik ben 21 jaar en ik woon in Utrecht. Als persoon ben ik praktisch en technisch ingesteld. Na de HAVO ben ik hbo ICT gaan studeren. In het hbo heb ik wel een aantal studiepunten behaald maar in deze grote massale organisatie van de hogeschool was ik toch niet helemaal happy.
Bij Geo-ICT Training Center, Nederland kreeg ik de kans praktisch te werken met CAD en GIS en met goede begeleiding mij verder te ontwikkelen tot CAD / GIS Operator. Per september 2019 ben ik begonnen met de deeltijd opleiding hbo ICT – Geo-ICT. Een dag per week studeer ik en 4 dagen per week ben ik gedetacheerd bij Dover in Geldermalsen. Dover levert een totaalpakket aan diensten voor verkeersgeleiding, afzettingen en bewegwijzering. In deze eerste klus in de geo-sector en heb ik het erg naar mijn zin.
Op termijn wil ik me ontwikkelen tot allround Geo-ICT ‘er met een hbo diploma. Met diverse andere jongeren wil ik de geo-sector verder uitbouwen.

Sluit Menu
×

Winkelmand