Platform voor starters in de geosector

200 cursussen, 20 online supports, 60 moocs,

10 werk naar werk trajecten,

30 trainees

MOOC: Remote Sensing en satellietbeeldverwerking met het EOS Platform

Omschrijving

In deze cursus leert u alles over satellietbeeldverwerking met het EOS Platform. EOS heeft een cloudgebaseerd platform en analysetool gecreëerd waaruit afbeeldingen en analyses van satelliet- en andere aardobservatiegegevens in realtime worden afgeleid voor toepassing in het bedrijfsleven, de wetenschap en het overheidsbeleid.

In deze online cursus voor teledetectie leert u hoe u het EOS Platform kunt gebruiken met echte aardobservatievoorbeelden! Het platform heeft vier hoofdmodules.

LandViewer

LandViewer is een eenvoudige, intuïtieve webinterface die EOS biedt als een direct marktproduct voor het publiek. Met LandViewer kunnen niet-deskundige gebruikers een geografisch gebied voor analyse en aardobservatiegegevenstypen selecteren en vervolgens hun keuze voor on-the-fly beeldanalyse toepassen.

EOS-Opslag

EOS Storage is speciaal ontwikkeld om duizenden en duizenden terabytes aan aardobservatie en GIS-gerelateerde gegevens direct op te slaan en te krijgen.

EOS-Verwerking

EOS Processing is de cloudbased oplossing voor analyse van teledetectie. Het biedt een unieke reeks algoritmen die zinvolle informatie extraheren.

EOS Visie

Geodata Visualization Tool

Leerdoelen tijdens deze cursus:

  • Ja, ik wil deze MOOC doen

 

    Wellicht heeft u ook interesse in: