Platform voor starters in de geosector

200 cursussen, 20 online supports, 60 moocs,

10 werk naar werk trajecten,

30 trainees

MOOC: Tutorial van ENVI software beeldanalyse

Omschrijving

Met 80 minuten aan stapsgewijze video-tutorials over ENVI software voor beeldanalyse wordt u de expert op het gebied van ENVI!

Zoals beschreven op de officiële webpagina van ENVI, Harris Geospatial: “ENVI-beeldanalysesoftware wordt gebruikt door GIS-professionals, teledetectiewetenschappers en beeldanalisten om zinvolle informatie uit beelden te halen om betere beslissingen te nemen. ENVI kan vanaf de desktop in de cloud en op mobiele apparaten worden geïmplementeerd en benaderd, en kan worden aangepast via een API om te voldoen aan specifieke projectvereisten.”

ENVI® is ontworpen om te worden gebruikt door iedereen die vertrouwt op afbeeldingen en gegevens om beslissingen te nemen. Het levert over de hele linie resultaten op expertniveau, ongeacht de eerdere ervaring met beeldmateriaal van een gebruiker.

ENVI® is een flexibele oplossing die kan worden aangepast aan specifieke projectbehoeften en die kan worden geïmplementeerd en geopend vanaf de desktop, in de cloud en op mobiele apparaten. Volledig geïntegreerd met ArcGIS for Desktop en ArcGIS for Server van Esri, hebben gebruikers rechtstreeks toegang tot ENVI®-tools binnen de Arc-omgeving om beeldanalysemogelijkheden toe te voegen aan hun GIS-modellen en applicaties.

ENVI® ondersteunt beelden van de nieuwste en meest populaire satelliet- en luchtsensoren van vandaag, waaronder multispectrale, hyperspectrale, panchromatische, LiDAR, infrarood, thermische, radar, HDF5, volledig bewegende video, LAZ, ASCII en NET CDF-4. ENVI® bevat een uitgebreide reeks beeldanalysetools waarmee klanten toegang hebben tot bewezen algoritmen om beelden snel, gemakkelijk en nauwkeurig te analyseren.

Met deze online cursus voor teledetectie leert u alles wat u moet weten over het verwerken van teledetectiebeelden met de ENVI-software!

The ENVI® image analysis software tutorial

Leerdoelen tijdens deze cursus: