Geo-ICT Training Center, Nederland organiseert maandelijks diverse cursussen in meerdere locaties. Bijna alle cursussen kunnen ook online gevolgd worden.

Meld u aan voor één van onze 200 CAD, GIS, Geodesie, ICT of Data-analyse cursussen in één van onze locaties (Apeldoorn, Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam).

AutoCAD voor MicroStation kenners

  • Omschrijving
  • Planning en Aanmelden

De cursus AutoCAD voor MicroStation kenners duurt 2 dagen en kost €750,-. Deze cursus is geschikt voor mensen die oudere versies van AutoCAD, of MicroStation of een ander CAD pakket, reeds goed kennen maar nu veel te maken hebben of krijgen met, met de nieuwste versies AutoCAD.

Inhoud

Met de cursus AutoCAD voor MicroStation kenners maken we van u, CAD kenner, een ervaren AutoCAD kenner. Er wordt ingegaan op de taal van AutoCAD en hoe dat genoemd wordt in andere CAD pakketten zoals MicroStation. Welke functies zijn hetzelfde en welke wezenlijk verschillend? Welke functies heeft hebben andere CAD pakketten zoals MicroStation wel en AutoCAD niet en andersom. Tot slot wordt er gekeken naar de mogelijkheden van uitwisseling tussen verschillende pakketten.

Leerdoelen tijdens deze cursus:

  • De taal van AutoCAD leren kennen
  • Functies van AutoCAD versus functies binnen andere pakketten
  • Mogelijkheden tot uitwisseling

Bekijk al onze cursussen op alfabet.

Voer de volgende code in: captcha

Sluit Menu
×

Winkelmand