Platform voor starters in de geosector

200 cursussen, 20 online supports, 60 moocs,

40 trainees, omscholers, specialisten en docenten

Leslocaties: Apeldoorn, Virtueel(online), In company 

Cursus: AutoCAD voor MicroStation kenners

De cursus AutoCAD voor MicroStation kenners duurt 2 dagen en kost € 750.

Omschrijving

Deze cursus is geschikt voor mensen die oudere versies van AutoCAD, MicroStation of een ander CAD pakket reeds goed kennen, maar nu veel te maken hebben of krijgen met de nieuwste versies van AutoCAD.

Inhoud

Met de cursus AutoCAD voor MicroStation kenners maken we van u,  een CAD kenner, een ervaren AutoCAD kenner. Er wordt ingegaan op de taal van AutoCAD en hoe dat genoemd wordt in andere CAD pakketten zoals MicroStation. Welke functies zijn hetzelfde en welke wezenlijk verschillend? Welke functies heeft hebben andere CAD pakketten zoals MicroStation wel en AutoCAD niet en andersom. Tot slot wordt er gekeken naar de mogelijkheden van uitwisseling tussen verschillende pakketten.

Dagindeling

Dag 1: Context en Overzicht

Op de eerste dag wordt AutoCAD vergeleken met MicroStation. AutoCAD lijkt in een aantal opzichten wel op MicroStation maar de terminologie en de opzet is iets anders. Door daar meer inzicht in te krijgen wordt het veel gemakkelijker de overstap naar AutoCAD te maken.

Dag 2: AutoCAD tekenen

De deelnemer leert alle AutoCAD basis functie kennen een maakt diverse oefeningen. Aan het einde van de dag krijgt hij het gevoel dat hij in AutoCAD bijna al net zo goed kan tekenen als in MicroStation.

Leerdoelen

  • De taal van AutoCAD leren kennen.
  • Functies van AutoCAD versus functies binnen andere pakketten.
  • Mogelijkheden tot uitwisseling.

Wellicht heeft u ook interesse in:

 


    ContactlesOnline mee doen

    NeeJa