Cursus AutoCAD 3D-Models

CAD Cursusduur: 2 dagen

Tijdens deze cursus leert u alle technieken en processen die nodig zijn om professionele 3D-modellen te maken.

Na afloop van de AutoCAD 3D-training bent u in staat om 3D- draad-, vlakken- en volumemodellen te maken en te manipuleren.

AutoCAD van AutoDesk wordt breed toegepast voor het maken van 3D tekeningen. In  2 lesdagen leert u tijdens de cursus hoe u ruimtelijk tekent en ontwerpt. Het werken/tekenen in 3D wijkt sterk af van het werken in 2D hoewel kennis van AutoCAD 2D zeker goed van pas komt. In deze intensieve training zal veel aandacht worden besteed aan praktijkgerichte oefeningen.

Inschrijven


  Korting: 10% bij 3 cursisten
  15% vanaf 4 cursisten

  €795,- Excl. btw

  Cursusduur: 2 dagen

  Dagindeling Cursus AutoCAD 3D-Models

  Dag 1

  • positioneren
  • kijkrichting en projecties
  • model in aanzichten met maten
  • renderen en animaties
  Dag 2

  • solid model plaatsen en wijzigen
  • solid model in aanzichten van solid naar tekening
  • surface modelling
  • mesh Modelling

  Leerdoelen Cursus AutoCAD 3D-Models

  • Creëren van gedetailleerde 3D-tekeningen
  • Maken en aanpassen van draad-, vlakken- en volumemodellen
  • Geavanceerde manipulatie van 3D-modellen

   

  Waarom Kiezen Voor Onze Cursus?

  Het beheersen van 3D-modellering opent deuren naar nieuwe projecten en professionele groei. In onze AutoCAD 3D cursus combineren we theorie met praktijk, waardoor u direct uw nieuwe vaardigheden kunt toepassen. Onze docenten zijn ervaren professionals uit het veld, waardoor de lessen altijd up-to-date en relevant zijn.

  Wellicht heeft u ook interesse in:

  Meer informatie?

  Heb je vragen over de inhoud van de cursus? Of twijfel je of de cursus aansluit bij jouw leerdoelen of wensen? Liever incompany of een privé cursus? We helpen je graag verder.

  Profiel foto van onze cursus coördinatrice Violet

  Mijn naam is Violet Bothof. Cursuscoördinator. Wilt u meer informatie?

  Andere cursussen

  Veelgestelde vragen over AutoCAD 3D Models

  In de Cursus AutoCAD 3D Models leer je geavanceerde 3D-modelleringstechnieken, waaronder het creëren en bewerken van 3D-modellen, werken met oppervlakten en het toepassen van realistische materialen en texturen.

  Deze cursus is ideaal voor zowel beginners als ervaren professionals in de geosector die hun vaardigheden in 3D-modellering willen ontwikkelen of verbeteren.

  De cursus duurt twee dagen en kan zowel online als op locatie gevolgd worden, afhankelijk van je voorkeur en beschikbaarheid.

  Ja, na succesvolle afronding van de cursus ontvang je een certificaat van deelname van Geo-ICT Training Center.

  Inschrijven kan direct via de inschrijf widget (rechterkant desktop en mobiel bovenaan) of door contact op te nemen via info@geo-ict.nl voor meer informatie en inschrijvingsprocedures.

  Ja, wij bieden speciale tarieven voor groepen en bedrijven. Neem contact op voor meer informatie over groepskortingen en bedrijfsarrangementen.

  Ja, na afloop van de cursus bieden wij ondersteuning en toegang tot ons evaluatieportaal voor verdere vragen en feedback.

  De cursus omvat het positioneren, bepalen van kijkrichting en projecties, het modelleren in aanzichten met maten, en het leren van renderen en animaties.

  Je leert gedetailleerde 3D-tekeningen creëren, draad-, vlakken- en volumemodellen maken en aanpassen, en geavanceerde manipulatie van 3D-modellen.

  Ja, de cursus combineert theorie met praktijkgerichte oefeningen, waardoor je direct jouw nieuwe vaardigheden kunt toepassen.