Revit Architecture Tools

CAD Cursusduur: 2 dagen

Deze cursus Revit Architecture Tools geeft een verdieping in de geavanceerde tools van Revit zodat u nog meer uit het pakket kunt halen.

De Revit Architecture Tools hebben veel te bieden in een goed modelleerproces. Deze tools worden vaak nog niet optimaal benut bij bedrijven om het maximale uit Revit te halen.

Geo-ICT Training Center, Nederland - Cursus Revit Architecture Tools

 

Inschrijven


  Korting: 10% bij 3 cursisten
  15% vanaf 4 cursisten

  €895,- Excl. btw

  Cursusduur: 2 dagen

  Dagindeling

  Dag 1

  • Gebruik van groepen.
  • Werken met Worksets.
  • Opzetten project fasering.
  Dag 2

  • Creëer en toon verscheidenheid van ontwerp opties.
  • Groepen gebruiken.
  • Linken van Revit bestanden.
  • Importeren en exporteren van bestanden, inclusief het exporteren van energie analyse.
  • Begrijpen, gebruiken en opzetten van Worksets.
  • Gebruik van een multi-discipline coördinatie.

  Leerdoelen

  • Basiskennis opbouwen: Een belangrijk leerdoel kan zijn om een solide basis van kennis op te bouwen over de tools en functionaliteiten van Revit Architecture. Dit omvat het begrijpen van de gebruikersinterface, de verschillende tools en hun functies, en het kunnen navigeren en werken binnen het programma. Het doel is om vertrouwd te raken met de basisprincipes van Revit Architecture en een goed begrip te hebben van de beschikbare tools.
  • Vaardigheid in het modelleren van gebouwen: Een leerdoel kan zijn om vaardigheid te ontwikkelen in het gebruik van Revit Architecture voor het modelleren van gebouwen. Dit omvat het leren maken en bewerken van bouwelementen zoals muren, vloeren, daken en ramen, het toepassen van nauwkeurige afmetingen en schaalverhoudingen, en het creëren van een gedetailleerd en realistisch 3D-model van een gebouw. Het doel is om bekwaam te worden in het gebruik van Revit-tools voor het maken van bouwkundige modellen.
  • Samenwerking en documentatie: Een belangrijk leerdoel kan zijn om te leren hoe Revit Architecture kan worden gebruikt voor effectieve samenwerking en documentatie in een architectuurproject. Dit omvat het begrijpen van het werken met weergaven en bladen, het maken van plattegronden, doorsneden en gevels, en het genereren van gedetailleerde bouwtekeningen en schema’s. Het doel is om de mogelijkheden van Revit Architecture te benutten voor het efficiënt delen en presenteren van ontwerpinformatie en het creëren van hoogwaardige bouwdocumentatie.

  Meer informatie?

  Heb je vragen over de inhoud van de cursus? Of twijfel je of de cursus aansluit bij jouw leerdoelen of wensen? Liever incompany of een privé cursus? We helpen je graag verder.

  Mijn naam is Violet Bothof. Cursuscoördinator. Wilt u meer informatie?

  Andere cursussen

  Veelgestelde vragen

  Na de cursus mag je nog 2 weken vragen stellen aan de docent. De docent geeft al weer andere cursussen dus het best kun je je vragen mailen naar info@geo-ict.nl. Je vraag wordt voorgelegd aan de docent en binnen 24 uur krijg je antwoord op je vraag.

  Als je al wat verder bent en je loopt in de praktijk tegen problemen op waar je zelf niet uit komt dan kun je het best gebruik gaan maken van een Online Support. Je gaat dan één dag online met de docent en je krijgt 1 op 1 maatwerk les. Al je problemen worden opgelost en je bent een flinke stap verder gekomen.

  Als je in de praktijk tegen problemen op loopt waar je zelf niet uit komt dan kun je 2 dingen doen. Je schrijft je in voor een basis of gevorderde cursus of je schrijft je in voor Online Support.

  Je gaat dan één dag online met een docent en je krijgt 1 op 1 maatwerk les. Al je problemen worden opgelost en je bent een flinke stap verder gekomen.

   

  Alle cursussen worden in contact les gegeven. De cursustijden zijn van 9.00 tot 16.00 uur. Voor koffie, thee, lunch en laptop wordt gezorgd. Online mee doen kan ook altijd. Je zit dan thuis op je eigen laptop en volgt de cursus in Google Meet mee. De lunch, koffie en thee moet je dan wel zorg voor zorgen.

  Je kunt per cursusdag beslissen of je naar onze locatie komt of dat je het online wil doen. Geef dit dan wel op tijd door aan de cursuscoördinator.

  Ja, dit doen we regelmatig. Onze docent komt dan naar uw locatie toe. Hij heeft laptops voor de cursisten bij zich. U hoeft alleen maar een lokaal bij u op locatie te regelen.

  U kunt uw wensen doormailen naar info@geo-ict.nl  dan mailen we u een offerte. Na opdrachtverlening neemt onze cursuscoördinator contact met u op om de lesdagen in te plannen.

  Na iedere cursus krijgen de cursisten een link naar ons evaluatieportaal. Daar kunt u melden wat je wel en niet goed vond aan de cursus. We doen altijd ons uiterste best maar toch kan het natuurlijk voorkomen dat u een klacht heeft. Klik op Klachtenregeling.  Daarin staat beschreven wat u kunt doen. Geo-ICT Training Center, Nederland is lid van de Nederlandse Raad voor Trainen en Opleiden ( NRTO ).

  Na de cursus mailen we u een link naar ons evaluatieportaal. Daar kun u inloggen en een evaluatieformulier in vullen en daar kunt u ook uw deelname certificaat downloaden.