Cursus Revit Architecture Basis

CAD Cursusduur: 4 dagen

Revit Architecture Basis Tijdens deze cursus leert u het programma Revit Architecture beheersen.

Het programma Revit biedt de mogelijkheid om tekeningen te maken op basis van parametrische modellen. Building Information Modeling (BIM) verschilt van Computer Aided Design (CAD) omdat er een intelligent parametrisch 3D-model gecreëerd wordt, waar op diverse methoden data uit te genereren valt. Ook kan deze data uitgewisseld worden met externe tools waarmee het model eventueel aangepast kan worden. Een wijziging van het model wordt direct op alle gerelateerde plaatsen doorgevoerd. De hele presentatie van het model blijft dus actueel.

Een BIM-model kan bovendien informatie bevatten voor verschillende disciplines en voor verschillende bouwfasen (van concept t/m de sloop). Dit is mogelijk door de onderliggende relationele database-architectuur, die parametric change engine genoemd wordt.

De cursus wordt afgetrapt met het uitleggen van het doel van Building Information Management, omdat dit de basis vormt van de Revit software. Vervolgens wordt er gekeken naar de workspace en interface. Hoe kan er in Revit gewerkt worden met teken- en bewerkingstools? Daarna wordt er aandacht besteed aan het creëren van levels en stramienen als basis elementen voor het model.

Inschrijven


  Korting: 10% bij 3 cursisten
  15% vanaf 4 cursisten

  €1150,- Excl. btw

  Cursusduur: 4 dagen

  Dagindeling Cursus Revit Architecture

  Dag 1

  Op de eerste cursusdag krijgen de cursisten de eerste kennismaking met Revit Architecture. Het doel van Building Information Management wordt behandelt. Hierna worden de workspace en interface van Revit besproken en wordt er een basis gelegd voor het maken van tekeningen.

  Dag 2

  Op de tweede cursusdag gaat er gewerkt worden met de teken- en bewerkingstools van Revit Architecture. Met oefeningen onder begeleiding van de docent maken de cursisten hun eerste tekeningen. Op deze dag wordt het maken van 3D-modellen en het toevoegen van informatie in de tekeningen behandelt.

  Dag 3

  Op de derde cursusdag ligt de focus op het toevoegen van vloeren, daken, meubilair en apparatuur in de tekeningen. Ook gaan de cursisten oefenen met het maken van plafondtekeningen met verlichtingsarmaturen en het maken van standaard en op maat trappen.

  Dag 4

  Op de laatste cursusdag wordt de lesstof van de voorgaande dagen herhaald en leren de cursisten details maken die in de tekening toegevoegd kunnen worden. Hierna wordt er behandelt hoe een plottekening opgezet kan worden met tekst, bematingen en details.

  Na afloop ontvangen de cursisten een certificaat.

  Leerdoelen

  • Bekend raken met BIM.
  • Functies binnen Revit gebruiken.
  • Het kunnen maken van tekeningen inclusief informatie.
  • Het maken van een 3D gebouw model met muren, gevels, ramen en deuren.
  • Het toevoegen van vloeren en daken aan het model.
  • Het maken van standaard en op maat trappen.
  • Plafondtekeningen met verlichtingsarmaturen.
  • Het toevoegen van componenten zoals meubilair en apparatuur.
  • Het opzetten van plottekeningen met tekst, bematingen en details.
  • Het maken van details.

  Meer informatie?

  Heb je vragen over de inhoud van de cursus? Of twijfel je of de cursus aansluit bij jouw leerdoelen of wensen? Liever incompany of een privé cursus? We helpen je graag verder.

  Mijn naam is Violet Bothof. Cursuscoördinator. Wilt u meer informatie?

  Andere cursussen

  Veelgestelde vragen

  Na de cursus mag je nog 2 weken vragen stellen aan de docent. De docent geeft al weer andere cursussen dus het best kun je je vragen mailen naar info@geo-ict.nl. Je vraag wordt voorgelegd aan de docent en binnen 24 uur krijg je antwoord op je vraag.

  Als je al wat verder bent en je loopt in de praktijk tegen problemen op waar je zelf niet uit komt dan kun je het best gebruik gaan maken van een Online Support. Je gaat dan één dag online met de docent en je krijgt 1 op 1 maatwerk les. Al je problemen worden opgelost en je bent een flinke stap verder gekomen.

  Als je in de praktijk tegen problemen op loopt waar je zelf niet uit komt dan kun je 2 dingen doen. Je schrijft je in voor een basis of gevorderde cursus of je schrijft je in voor Online Support.

  Je gaat dan één dag online met een docent en je krijgt 1 op 1 maatwerk les. Al je problemen worden opgelost en je bent een flinke stap verder gekomen.

   

  Alle cursussen worden in contact les gegeven. De cursustijden zijn van 9.00 tot 16.00 uur. Voor koffie, thee, lunch en laptop wordt gezorgd. Online mee doen kan ook altijd. Je zit dan thuis op je eigen laptop en volgt de cursus in Google Meet mee. De lunch, koffie en thee moet je dan wel zorg voor zorgen.

  Je kunt per cursusdag beslissen of je naar onze locatie komt of dat je het online wil doen. Geef dit dan wel op tijd door aan de cursuscoördinator.

  Ja, dit doen we regelmatig. Onze docent komt dan naar uw locatie toe. Hij heeft laptops voor de cursisten bij zich. U hoeft alleen maar een lokaal bij u op locatie te regelen.

  U kunt uw wensen doormailen naar info@geo-ict.nl  dan mailen we u een offerte. Na opdrachtverlening neemt onze cursuscoördinator contact met u op om de lesdagen in te plannen.

  Na iedere cursus krijgen de cursisten een link naar ons evaluatieportaal. Daar kunt u melden wat je wel en niet goed vond aan de cursus. We doen altijd ons uiterste best maar toch kan het natuurlijk voorkomen dat u een klacht heeft. Klik op Klachtenregeling.  Daarin staat beschreven wat u kunt doen. Geo-ICT Training Center, Nederland is lid van de Nederlandse Raad voor Trainen en Opleiden ( NRTO ).

  Na de cursus mailen we u een link naar ons evaluatieportaal. Daar kun u inloggen en een evaluatieformulier in vullen en daar kunt u ook uw deelname certificaat downloaden.