Revit Architecture Family

CAD Cursusduur: 2 dagen

In deze cursus wordt inzicht verschaft in de bestaande Architecture Families binnen Revit.

Als voorkennis is de cursus Revit Architecture Basis gewenst. Parametrische objecten, of het nu 3D-objecten (zoals ramen of deuren) of 2D-objecten betreft, worden families genoemd en worden opgeslagen als RFA-bestand. Wanneer nodig kunnen deze geïmporteerd worden. Het maken van een family vereist geen programmeerkennis en er zijn diverse bibliotheken beschikbaar.

Revit is een product van AutoDesk en Revit Architecture Families is een bijzonder krachtig instrument om snel 3D-ontwerpen te maken.

Er wordt inzicht verschaft in de bestaande Architecture Families binnen Revit. Daarnaast wordt er gekeken naar loadable en system families. Naast in het inladen van families kunnen deze ook aangemaakt worden.

Inschrijven


  Korting: 10% bij 3 cursisten
  15% vanaf 4 cursisten

  €895,- Excl. btw

  Cursusduur: 2 dagen

  Dagindeling

  Dag 1

  De cursus begint met een presentatie waarin uitgelegd wordt wat families zijn en waarvoor ze gebruikt kunnen worden. Hierna gaat u zelf aan de slag. U begint met het inladen en aanmaken van families. Vervolgens gaat u aan de hand van oefeningen zelf families creëren. U gaat oefenen met het maken van detail component families, een deur family en het maken van een meubels family.

  Dag 2

  Op de tweede cursusdag worden de vaardigheden die de eerste dag zijn opgedaan verder uitgebouwd. Er worden oefeningen gemaakt met complexere families zoals ramen en muuruitsparingen. Ook gaat u werken aan venster geometrie en het creëren van conceptuele family massa.

  Leerdoelen

  • Leren begrijpen wat families zijn.
  • Families inladen.
  • Families aanmaken.
  • Het creëeren van detail component families.
  • Het creëren van een deur family.
  • Maken van een boekenkast (meubels) family.
  • Creëren van een complexe window family.
  • Het creëeren van een complexe muuruitsparing.
  • Het creëeren van de venster geometrie.
  • Nestelen Sill families in het Window Family.
  • Het creëeren van een conceptuele family massa.

  Meer informatie?

  Heb je vragen over de inhoud van de cursus? Of twijfel je of de cursus aansluit bij jouw leerdoelen of wensen? Liever incompany of een privé cursus? We helpen je graag verder.

  Profiel foto van onze cursus coördinatrice Violet

  Mijn naam is Violet Bothof. Cursuscoördinator. Wilt u meer informatie?

  Andere cursussen

  Veelgestelde vragen over Revit Architecture Family

  Je leert over het gebruik en de creatie van Revit Architecture Families, inclusief het maken van detail component families, deur families, en complexe window families.

  Deze cursus is geschikt voor zowel startende als ervaren geo-specialisten, omscholers, en medewerkers van bedrijven in de geosector.

  De cursus duurt twee dagen en biedt een intensieve training in Revit Architecture Family.

  Basiskennis van CAD software is aanbevolen, maar niet verplicht.

  Het beheersen van Revit Architecture Family vergroot je vaardigheden in ontwerp en planning, wat essentieel is in de geosector.

  Ja, na het succesvol afronden van de cursus ontvang je een certificaat.

  Deze cursus biedt essentiële vaardigheden die je helpen bij het ontwerpen en analyseren in de geosector, wat je carrièremogelijkheden kan vergroten.

  Ja, er zijn mogelijkheden om sommige onderdelen van de cursus online te volgen.

  De cursus begint met een presentatie over families in Revit, gevolgd door praktische oefeningen zoals het inladen en aanmaken van families.

  Je leert wat families zijn, hoe je ze kunt inladen en aanmaken, en hoe je complexe families zoals muuruitsparingen en venster geometrieën creëert.