Revit Architecture Family

CAD Cursusduur: 2 dagen

In deze cursus wordt inzicht verschaft in de bestaande Architecture Families binnen Revit.

Als voorkennis is de cursus Revit Architecture Basis gewenst. Parametrische objecten, of het nu 3D-objecten (zoals ramen of deuren) of 2D-objecten betreft, worden families genoemd en worden opgeslagen als RFA-bestand. Wanneer nodig kunnen deze geïmporteerd worden. Het maken van een family vereist geen programmeerkennis en er zijn diverse bibliotheken beschikbaar.

Revit is een product van AutoDesk en Revit Architecture Families is een bijzonder krachtig instrument om snel 3D-ontwerpen te maken.

Er wordt inzicht verschaft in de bestaande Architecture Families binnen Revit. Daarnaast wordt er gekeken naar loadable en system families. Naast in het inladen van families kunnen deze ook aangemaakt worden.

Inschrijven


  Korting: 10% bij 3 cursisten
  15% vanaf 4 cursisten

  €895,- Excl. btw

  Cursusduur: 2 dagen

  Dagindeling

  Dag 1

  De cursus begint met een presentatie waarin uitgelegd wordt wat families zijn en waarvoor ze gebruikt kunnen worden. Hierna gaat u zelf aan de slag. U begint met het inladen en aanmaken van families. Vervolgens gaat u aan de hand van oefeningen zelf families creëren. U gaat oefenen met het maken van detail component families, een deur family en het maken van een meubels family.

  Dag 2

  Op de tweede cursusdag worden de vaardigheden die de eerste dag zijn opgedaan verder uitgebouwd. Er worden oefeningen gemaakt met complexere families zoals ramen en muuruitsparingen. Ook gaat u werken aan venster geometrie en het creëren van conceptuele family massa.

  Leerdoelen

  • Leren begrijpen wat families zijn.
  • Families inladen.
  • Families aanmaken.
  • Het creëeren van detail component families.
  • Het creëren van een deur family.
  • Maken van een boekenkast (meubels) family.
  • Creëren van een complexe window family.
  • Het creëeren van een complexe muuruitsparing.
  • Het creëeren van de venster geometrie.
  • Nestelen Sill families in het Window Family.
  • Het creëeren van een conceptuele family massa.

  Meer informatie?

  Heb je vragen over de inhoud van de cursus? Of twijfel je of de cursus aansluit bij jouw leerdoelen of wensen? Liever incompany of een privé cursus? We helpen je graag verder.

  Mijn naam is Violet Bothof. Cursuscoördinator. Wilt u meer informatie?

  Andere cursussen

  Veelgestelde vragen

  Na de cursus mag je nog 2 weken vragen stellen aan de docent. De docent geeft al weer andere cursussen dus het best kun je je vragen mailen naar info@geo-ict.nl. Je vraag wordt voorgelegd aan de docent en binnen 24 uur krijg je antwoord op je vraag.

  Als je al wat verder bent en je loopt in de praktijk tegen problemen op waar je zelf niet uit komt dan kun je het best gebruik gaan maken van een Online Support. Je gaat dan één dag online met de docent en je krijgt 1 op 1 maatwerk les. Al je problemen worden opgelost en je bent een flinke stap verder gekomen.

  Als je in de praktijk tegen problemen op loopt waar je zelf niet uit komt dan kun je 2 dingen doen. Je schrijft je in voor een basis of gevorderde cursus of je schrijft je in voor Online Support.

  Je gaat dan één dag online met een docent en je krijgt 1 op 1 maatwerk les. Al je problemen worden opgelost en je bent een flinke stap verder gekomen.

   

  Alle cursussen worden in contact les gegeven. De cursustijden zijn van 9.00 tot 16.00 uur. Voor koffie, thee, lunch en laptop wordt gezorgd. Online mee doen kan ook altijd. Je zit dan thuis op je eigen laptop en volgt de cursus in Google Meet mee. De lunch, koffie en thee moet je dan wel zorg voor zorgen.

  Je kunt per cursusdag beslissen of je naar onze locatie komt of dat je het online wil doen. Geef dit dan wel op tijd door aan de cursuscoördinator.

  Ja, dit doen we regelmatig. Onze docent komt dan naar uw locatie toe. Hij heeft laptops voor de cursisten bij zich. U hoeft alleen maar een lokaal bij u op locatie te regelen.

  U kunt uw wensen doormailen naar info@geo-ict.nl  dan mailen we u een offerte. Na opdrachtverlening neemt onze cursuscoördinator contact met u op om de lesdagen in te plannen.

  Na iedere cursus krijgen de cursisten een link naar ons evaluatieportaal. Daar kunt u melden wat je wel en niet goed vond aan de cursus. We doen altijd ons uiterste best maar toch kan het natuurlijk voorkomen dat u een klacht heeft. Klik op Klachtenregeling.  Daarin staat beschreven wat u kunt doen. Geo-ICT Training Center, Nederland is lid van de Nederlandse Raad voor Trainen en Opleiden ( NRTO ).

  Na de cursus mailen we u een link naar ons evaluatieportaal. Daar kun u inloggen en een evaluatieformulier in vullen en daar kunt u ook uw deelname certificaat downloaden.