Rhino Basis

CAD Cursusduur: 3 dagen

De cursist krijgt een uitgebreid overzicht en inzicht in Rhino. De cursist leert de hele interface kennen en alle basisvaardigheden toe te passen. 

Rhino is een pakket waarmee u 3D-modellen kunt tekenen en ontwerpen. De cursist krijgt een uitgebreid overzicht en inzicht in dit pakket. De cursist leert de hele interface kennen en alle basisvaardigheden toe te passen.

Na deze cursus kan de cursist zelfstandig modelleren en werktekeningen produceren. U zult in staat zijn om met behulp van alle tools in Rhino een tekening of schets om te zetten naar een 3D-model.

Inschrijven


  Korting: 10% bij 3 cursisten
  15% vanaf 4 cursisten

  €1395,- Excl. btw

  Cursusduur: 3 dagen

  Dagindeling

  Dag 1

  • Interface en tool boxen van Rhino
  • Surface-modelling
  • Toepassen van de 2D tekentools
  Dag 2

  • De meest gebruikte 3D technieken
  • Kennismaking met Grasshopper
  • Diverse objecten tekenen
  Dag 3

  • Mapping en renderen
  • Diverse commando’s en manieren van werken zoals maatvoering in de bouw

  Leerdoelen

  Het pakket Rhino kunnen doorgronden en er diverse 3D modellen mee kunnen tekenen.

  Meer informatie?

  Heb je vragen over de inhoud van de cursus? Of twijfel je of de cursus aansluit bij jouw leerdoelen of wensen? Liever incompany of een privé cursus? We helpen je graag verder.

  Profiel foto van onze cursus coördinatrice Violet

  Mijn naam is Violet Bothof. Cursuscoördinator. Wilt u meer informatie?

  Andere cursussen

  Veelgestelde vragen over Rhino Basis

  In de Cursus Rhino Basis leer je de fundamentele vaardigheden van 3D-modellering met Rhino, waaronder het gebruik van de interface, tool boxen, en basisprincipes van 2D en 3D tekenen en ontwerpen.

  Deze cursus is ideaal voor startende geo-specialisten, ervaren professionals in de geosector, omscholers, en medewerkers van bedrijven die hun vaardigheden in 3D-modellering en CAD-ontwerp willen ontwikkelen of verbeteren.

  De cursus duurt 3 dagen en kost €1395,- exclusief btw.

  Ja, na succesvolle afronding van de cursus ontvang je een certificaat, wat een waardevolle toevoeging is aan je professionele portfolio.

  De Cursus Rhino Basis richt zich specifiek op 3D-modellering en biedt een unieke combinatie van theoretische kennis en praktische vaardigheden, onderscheidend van andere CAD-cursussen.

  Absoluut, deze cursus biedt een solide basis voor verdere specialisatie in de geosector en kan een springplank zijn voor geavanceerdere cursussen en traineeships.

  De cursus omvat onderwerpen zoals interface en tool boxen van Rhino, surface-modelling, en het toepassen van 2D tekentools.

  Ja, je kunt ervoor kiezen om de cursus online te volgen via Google Meet, met dezelfde interactie en kwaliteit als de lessen op locatie.

  Ja, na de cursus kun je nog twee weken vragen stellen aan de docent via e-mail.