ArcGIS Online

GIS Cursusduur: 3 dagen

In deze cursus leert u de functionaliteiten van ArcGIS Online kennen en effectief toepassen. 

De complete cursus is samengesteld uit 3 ééndaagse cursussen die ook afzonderlijk kunnen worden gevolgd. Het betreft de Services, Webmaps en Design. Als voorkennis is ArcGIS Desktop Basis gewenst. Het ArcGIS-platform brengt kaarten, apps, data en mensen bij elkaar om slimmere beslissingen te nemen. Ook wordt innovatie mogelijk gemaakt in uw organisatie door het ArcGIS-platform. Het is een online, samenwerkend web-GIS waarmee u kaarten, scènes, apps, lagen, analyses en gegevens kunt gebruiken, maken en delen.

Inschrijven


  Korting: 10% bij 3 cursisten
  15% vanaf 4 cursisten

  €1395,- Excl. btw

  Cursusduur: 3 dagen

  Dagindeling

  Dag 1

  Services

  Op de eerste cursusdag leert u alles over de services die het ArcGIS platform te bieden heeft en hoe u deze het beste kunt toepassen voor uw doeleinden. U leert het programma ArcGIS Online kennen en neemt samen met de docent alle functies door. Aan de hand van oefeningen krijgt u het werken met ArcGIS Online in de vingers.

  Dag 2

  Webmaps

  Op de tweede dag leert u hoe u Webmaps kunt toepassen binnen ArcGIS Online. Webmaps is een interactieve display van geografische informatie waarmee u verhalen kunt vertellen en informatie voor uw gebruikers visueel kunt maken. U leert de beste tips & tricks waarmee u uw Webmaps toepassingen kunt optimaliseren.

  Dag 3

  Design

  Op de laatste cursusdag leert u alles over het design in ArcGIS Online. U leert de Best Practices van design. Ook behandelt de cursus de beste manieren om uw projecten te delen met gebruikers.

  Leerdoelen

  • ArcGIS Online leren kennen
  • Online samenwerken met GIS
  • Kaarten, scènes, apps, lagen, analyses, data gebruiken, maken en delen
  • Inrichting en beheer
  • Informatieproducten maken
  • Webmaps
  • Apps
  • Services

  Meer informatie?

  Heb je vragen over de inhoud van de cursus? Of twijfel je of de cursus aansluit bij jouw leerdoelen of wensen? Liever incompany of een privé cursus? We helpen je graag verder.

  Mijn naam is Violet Bothof. Cursuscoördinator. Wilt u meer informatie?

  Andere cursussen

  Veelgestelde vragen

  Na de cursus mag je nog 2 weken vragen stellen aan de docent. De docent geeft al weer andere cursussen dus het best kun je je vragen mailen naar info@geo-ict.nl. Je vraag wordt voorgelegd aan de docent en binnen 24 uur krijg je antwoord op je vraag.

  Als je al wat verder bent en je loopt in de praktijk tegen problemen op waar je zelf niet uit komt dan kun je het best gebruik gaan maken van een Online Support. Je gaat dan één dag online met de docent en je krijgt 1 op 1 maatwerk les. Al je problemen worden opgelost en je bent een flinke stap verder gekomen.

  Als je in de praktijk tegen problemen op loopt waar je zelf niet uit komt dan kun je 2 dingen doen. Je schrijft je in voor een basis of gevorderde cursus of je schrijft je in voor Online Support.

  Je gaat dan één dag online met een docent en je krijgt 1 op 1 maatwerk les. Al je problemen worden opgelost en je bent een flinke stap verder gekomen.

   

  Alle cursussen worden in contact les gegeven. De cursustijden zijn van 9.00 tot 16.00 uur. Voor koffie, thee, lunch en laptop wordt gezorgd. Online mee doen kan ook altijd. Je zit dan thuis op je eigen laptop en volgt de cursus in Google Meet mee. De lunch, koffie en thee moet je dan wel zorg voor zorgen.

  Je kunt per cursusdag beslissen of je naar onze locatie komt of dat je het online wil doen. Geef dit dan wel op tijd door aan de cursuscoördinator.

  Ja, dit doen we regelmatig. Onze docent komt dan naar uw locatie toe. Hij heeft laptops voor de cursisten bij zich. U hoeft alleen maar een lokaal bij u op locatie te regelen.

  U kunt uw wensen doormailen naar info@geo-ict.nl  dan mailen we u een offerte. Na opdrachtverlening neemt onze cursuscoördinator contact met u op om de lesdagen in te plannen.

  Na iedere cursus krijgen de cursisten een link naar ons evaluatieportaal. Daar kunt u melden wat je wel en niet goed vond aan de cursus. We doen altijd ons uiterste best maar toch kan het natuurlijk voorkomen dat u een klacht heeft. Klik op Klachtenregeling.  Daarin staat beschreven wat u kunt doen. Geo-ICT Training Center, Nederland is lid van de Nederlandse Raad voor Trainen en Opleiden ( NRTO ).

  Na de cursus mailen we u een link naar ons evaluatieportaal. Daar kun u inloggen en een evaluatieformulier in vullen en daar kunt u ook uw deelname certificaat downloaden.