ArcGIS Online

GIS Cursusduur: 3 dagen

In deze cursus leert u de functionaliteiten van ArcGIS Online kennen en effectief toepassen. 

De complete cursus is samengesteld uit 3 ééndaagse cursussen die ook afzonderlijk kunnen worden gevolgd. Het betreft de Services, Webmaps en Design. Als voorkennis is ArcGIS Desktop Basis gewenst. Het ArcGIS-platform brengt kaarten, apps, data en mensen bij elkaar om slimmere beslissingen te nemen. Ook wordt innovatie mogelijk gemaakt in uw organisatie door het ArcGIS-platform. Het is een online, samenwerkend web-GIS waarmee u kaarten, scènes, apps, lagen, analyses en gegevens kunt gebruiken, maken en delen.

Inschrijven


  Korting: 10% bij 3 cursisten
  15% vanaf 4 cursisten

  €1395,- Excl. btw

  Cursusduur: 3 dagen

  Dagindeling

  Dag 1

  Services

  Op de eerste cursusdag leert u alles over de services die het ArcGIS platform te bieden heeft en hoe u deze het beste kunt toepassen voor uw doeleinden. U leert het programma ArcGIS Online kennen en neemt samen met de docent alle functies door. Aan de hand van oefeningen krijgt u het werken met ArcGIS Online in de vingers.

  Dag 2

  Webmaps

  Op de tweede dag leert u hoe u Webmaps kunt toepassen binnen ArcGIS Online. Webmaps is een interactieve display van geografische informatie waarmee u verhalen kunt vertellen en informatie voor uw gebruikers visueel kunt maken. U leert de beste tips & tricks waarmee u uw Webmaps toepassingen kunt optimaliseren.

  Dag 3

  Design

  Op de laatste cursusdag leert u alles over het design in ArcGIS Online. U leert de Best Practices van design. Ook behandelt de cursus de beste manieren om uw projecten te delen met gebruikers.

  Leerdoelen

  • ArcGIS Online leren kennen
  • Online samenwerken met GIS
  • Kaarten, scènes, apps, lagen, analyses, data gebruiken, maken en delen
  • Inrichting en beheer
  • Informatieproducten maken
  • Webmaps
  • Apps
  • Services

  Meer informatie?

  Heb je vragen over de inhoud van de cursus? Of twijfel je of de cursus aansluit bij jouw leerdoelen of wensen? Liever incompany of een privé cursus? We helpen je graag verder.

  Profiel foto van onze cursus coördinatrice Violet

  Mijn naam is Violet Bothof. Cursuscoördinator. Wilt u meer informatie?

  Andere cursussen

  Veelgestelde vragen over ArcGIS Online

  ArcGIS Online is een cloud-gebaseerd platform voor geografische informatiesystemen (GIS) dat gebruikers in staat stelt om kaarten en geografische informatie te creëren, te beheren en te delen.

  Deze cursus is ideaal voor startende geo-specialisten, ervaren geo-professionals, bedrijfsmedewerkers, omscholers en onderwijsinstellingen die hun kennis van GIS willen uitbreiden of opfrissen.

  In de cursus leer je hoe je met ArcGIS Online services kunt creëren, informatieproducten zoals kaarten en apps kunt maken, en geografische data-analyse kunt uitvoeren.

  De cursus duurt 3 dagen en kan ook in afzonderlijke ééndaagse cursussen worden gevolgd.

  Ja, na het succesvol afronden van de cursus ontvang je een gecertificeerd bewijs van deelname.

  Inschrijven kan direct via de inschrijf widget (rechterkant desktop en mobiel bovenaan).

  De cursus behandelt onderwerpen zoals het gebruik van services in ArcGIS Online, het maken van webmaps en design, en het uitvoeren van geografische data-analyse.

  Ja, het is mogelijk om de cursus online te volgen via Google Meet.

  Ja, er zijn kortingen beschikbaar: 10% korting bij 3 cursisten en 15% korting vanaf 4 cursisten.

  De cursus kost €1395,- exclusief btw.