Cursussen geven in diverse landenCursussen geven in diverse landen
Op uw locatie in uw eigen land of op onze locatie in Nederland

Nederland is relatief klein en zeer dichtbevolkt. Door de schaarse ruimte goed en efficient te beheren wordt het mogelijk goed voor elkaar en voor de aarde te zorgen.  Het Nederlandse Kadaster, the Faculteit Geo-Information Science and Earth Observation aan de ITC in Enschede, de ingenieursbureau’s zoals de Antea Group en Arcadis en de baggerbedrijven  zoals Boskalis en Fugro zijn actief over de gehele wereld. Geo-ICT Training Center, Nederland heeft een aantal zeer ervaren engels sprekende docenten die cursussen geven in diverse landen.

We kunnen u op 2 manieren van dienst zijn:

  • Op uw locatie in uw eigen land. Eén of meer van onze docenten komen voor een korte periode naar u toe om één cursus of een geheel traject van cursussen uit onze cursus catalogus te geven. Onze docent neemt software, ingerichte laptops, cursusmateriaal mee. U regelt alleen een goede cursusruimte.
  • Op onze locatie in Nederland. Een groep cursisten komen voor een korte periode naar onze locatie in het midden van Nederland, de stad Apeldoorn, om één cursus of een geheel traject van cursussen uit onze cursuscatalogus te volgen. Wij helpen u met het aanvragen van een (Schengen) visum indien dat van toepassing is. Gedurende uw korte verblijf in Nederland organiseren we enkele uitstapjes. Zo gaat u naar de provincie Drenthe waar u kennis maakt met klompen en molens en u gaat in het westen van Nederland naar de attracties Madurodam en de Keukenhof.

Stuur een mail naar info@geoicttrainingcenter.nl  voor informatie over deze mogelijkheden.

Sluit Menu