Platform voor starters in de geosector

200 cursussen, 20 online supports, 60 moocs,

10 werk naar werk trajecten,

30 trainees

Functie:  BOR Beheerder

Omschrijving

De Beheerder Openbare Ruimte (BOR) beheert objecten zoals groen, wegen, speeltoestellen, bruggen en duikers, rioleringen, waterwegen en gebouwen. Om goede besluiten te kunnen nemen met betrekking tot aanleg en beheer van deze objecten of assets, is informatie nodig over diverse aspecten ervan. Is dit object toe aan vervanging of is het huidige onderhoud voldoende om de doelstelling van het object te behalen?

Het actueel houden van data is de basis van assetmanagement. Denk daarbij bijvoorbeeld aan bouwjaar, locatie, afmetingen of materiaalgebruik van de assets. De interpretatie van data zorgt voor informatie om te bepalen wat er nodig is. De beheerder openbare ruimte past hiervoor CAD en GIS toe. Daarnaast bepaalt de actuele toestand van de verzameling aan objecten welke acties wanneer nodig zijn. Inspectie en monitoring van de assets zijn hiervoor de basis.

  • Info aanvragen over functie uit de catalogus
    Opleiding

    Naast de standaard CAD en GIS cursussen die iedere medewerker van Geo-ICT Training Center, Nederland heeft gevolgd is de medewerker BOR ook bekend met de pakketten zoals GBI en DGDialog.  

    Actuele, betrouwbare en complete inspectiedata leiden tot informatie die nodig is om goede besluiten te kunnen nemen. Data en informatie verzamelen en bijhouden is dan ook een strategische activiteit. Vanuit Geo-ICT Training Center, Nederland wordt de BOR Beheerder ingezet bij opdrachtgevers.