Online Support ArcGIS Pro voor ArcMap kenners GIS

Een Online Support kost: €695,– ex btw.

U gaat één dag van 9.00 tot 16.00 online met een ervaren specialist. Hij / zij helpt u met een aantal zaken waar u tegen aan loopt in de praktijk en geeft u uitleg over geavanceerde ontwerpen.

Waarom kiezen voor Online Support ArcGIS Pro voor ArcMap kenners bij Geo-ICT?

Overstappen van ArcMap naar ArcGIS Pro kan aanvoelen als een grote sprong. Met onze Online Support ArcGIS Pro voor ArcMap kenners word je niet alleen in een dag vertrouwd gemaakt met ArcGIS Pro door een ervaren specialist, maar krijg je ook de unieke kans om diepgaande vragen te stellen en persoonlijke ondersteuning te krijgen. Voor slechts €695,- duiken we samen in de wereld van geodata, 2D en rasterdata, en leer je hoe je complexe edit functies in ArcGIS Pro meester wordt.

Ontwikkel je kennis in ArcGIS Pro

ArcGIS Pro is de toekomst van geografische informatiesystemen (GIS). Onze online support dag biedt jou de perfecte gelegenheid om niet alleen de vertaalslag van ArcMap naar ArcGIS Pro te maken maar ook om je vaardigheden te verdiepen in ArcGIS Desktop Basis, ArcGIS en Python, en meer. Van het invoeren en muteren van geodata tot het begrijpen van de complexiteit van vector- en rasterdata, wij staan klaar om je door deze transitie te loodsen.

Meld je vandaag nog aan!

Mis deze kans niet om je expertise in GIS te vergroten en je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Meld je vandaag nog aan voor onze Online Support ArcGIS Pro voor ArcMap kenners en zet de eerste stap naar meesterschap in ArcGIS Pro. Ontdek de voordelen van de projectmatige aanpak, maak kennis met nieuwe functionaliteiten, en leer hoe je efficiënter kunt werken met de geavanceerde tools die ArcGIS Pro te bieden heeft.

Inschrijven

    Voor wie is deze online support bedoeld?

    Ben jij al bekend met de basis van ArcMAP, maar klaar om de overstap te maken naar ArcGIS Pro? Dan is deze dag perfect voor jou. Of je nu worstelt met het vinden van vertrouwde opdrachten binnen de nieuwe projectmatige structuur van ArcGIS Pro, of simpelweg je kennis wilt uitbreiden met de nieuwste functies en workflows; onze online support dag is ontworpen om jouw overgang zo soepel mogelijk te maken.

    Wellicht heb je ook interesse in: