Online Support ArcGIS Pro voor ArcMap kenners GIS

Een Online Support kost: €695,– ex btw.

U gaat één dag van 9.00 tot 16.00 online met een ervaren specialist. Hij / zij helpt u met een aantal zaken waar u tegen aan loopt in de praktijk en geeft u uitleg over geavanceerde ontwerpen.

In deze Online Support ArcGIS Pro voor ArcMap kenners wordt u één op één in 1 dag voor  €695,- op gang geholpen met ArcGIS Pro. U heeft al ervaring met ArcGIS Desktop 10.x maar nu gaat u aan de slag met ArcGIS Pro. Dan is deze online support ideaal. Een ervaren docent leidt u snel en to the point door de verschillen heen. De meeste functionaliteit die beschikbaar is in ArcMap is ook beschikbaar in ArcGIS Pro. De uitdaging is om vertrouwde opdrachten te vinden en vertrouwde workflows te volgen in een opnieuw ontworpen applicatie. De vervolgkeuzemenu’s, werkbalken en dialoogvensters in ArcMap worden vervangen door het lint en deelvensters in ArcGIS Pro. De projectmatige structuur van ArcGIS Pro is ook een nieuwe ervaring.

Inschrijven

    De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens deze cursus:

    De deelnemer leert de ArcGIS Pro termen kennen en hoe ArcGIS Pro omgaat met 2D data De deelnemer leert geodata invoeren, muteren, beheren en visualiseren en analyseren De docent legt u haarfijn uit wat ArcGIS Pro aan voordelen en extra functionaliteit biedt ArcGIS Pro-project opzet Kaartlagen Lokale en online data Layouts Complexe edit functies Rasterdata analyse Vector data-analyse Importeren van een Arcmap mxd en andere data in ArcGIS Pro Geodata invoeren, muteren, beheren, visualiseren en analyseren Werken met verschillende soorten data Vertaalslag kunnen maken tussen ArcMap naar ArcGIS Pro Inschrijven Naam Email

    Wellicht heeft u ook interesse in:

    Cursus: ArcGIS Desktop Basis Cursus: ArcGIS Pro Basis Cursus: ArcGIS en Python