Online Support AutoCAD voor MicroStation kenners CAD

Een Online Support kost: €695,– ex btw.

U gaat één dag van 9.00 tot 16.00 online met een ervaren specialist. Hij / zij helpt u met een aantal zaken waar u tegen aan loopt in de praktijk en geeft u uitleg over geavanceerde ontwerpen.

Waarom kiezen voor Online Support AutoCAD voor MicroStation kenners bij Geo-ICT?

Op zoek naar een manier om je vaardigheden in AutoCAD te verdiepen, specifiek vanuit een MicroStation achtergrond? Bij Geo-ICT bieden we unieke online support aan, gericht op professionals zoals jij. Deze eendaagse sessie, geprijsd op €695,- excl. btw, stelt je in staat om direct met een ervaren specialist te werken. Samen duiken we in de praktijkproblemen waarmee je te maken krijgt en verkennen we geavanceerde ontwerptechnieken van 9.00 tot 16.00 uur.

Ontwikkel je kennis in AutoCAD en MicroStation

Wij begrijpen dat de overstap van MicroStation naar AutoCAD uitdagingen met zich mee kan brengen. Daarom is onze support gericht op het maken van de vertaalslag tussen deze twee prominente CAD-programma’s. Van essentiële functies en terminologie tot aan de mogelijkheden voor uitwisseling – we dekken alles. Mis niet de kans om de verschillen en unieke mogelijkheden van beide platforms grondig te begrijpen.

Meld je vandaag nog aan!

Mis deze kans niet om je CAD-vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Inschrijven voor onze online support is eenvoudig – neem de stap om een ware specialist in zowel AutoCAD als MicroStation te worden. Laat je inspireren en boek nu je plek!

Inschrijven

    Voor wie is deze online support bedoeld?

    Deze support is ideaal voor professionals die al vertrouwd zijn met MicroStation, maar nu geconfronteerd worden met projecten in AutoCAD. Of je nu tegen specifieke uitdagingen aanloopt of gewoon je kennis wilt verbreden, onze ervaren docenten staan klaar om je door de complexiteiten van beide systemen te loodsen.