Online Support AutoCAD CAD

Een Online Support kost: €695,– ex btw.

U gaat één dag van 9.00 tot 16.00 online met een ervaren specialist. Hij / zij helpt u met een aantal zaken waar u tegen aan loopt in de praktijk en geeft u uitleg over geavanceerde ontwerpen.

Waarom kiezen voor Online Support AutoCAD bij Geo-ICT?

Zoek je een manier om je AutoCAD-vaardigheden snel te verbeteren of loop je tegen specifieke uitdagingen aan in je projecten? Geo-ICT’s Online Support AutoCAD is jouw sleutel tot succes. Tijdens deze volledige dag van 9.00 tot 16.00 uur bieden wij je de unieke kans om directe ondersteuning te krijgen van een ervaren AutoCAD-specialist. Met een prijs van slechts €695,- krijg je niet alleen antwoord op al je vragen, maar leer je ook de ins en outs van zowel 2D als 3D technische tekeningen maken.

Ontwikkel je kennis in AutoCAD

Onze online support omvat een breed spectrum van AutoCAD-functies, van het creëren van eenvoudige lijnen, cirkels en bogen tot meer complexe acties zoals roteren, schalen en spiegelen. Of je nu meer wilt leren over het gebruik van tekst, tabellen en lagen, of dieper wilt duiken in object snaps, grips, en blocks, onze specialist staat voor je klaar. Of je nu basis kennis hebt van AutoCAD 2D of je vaardigheden in 3D modelleren wilt verbeteren, deze supportdag is op maat gemaakt voor jouw leerbehoeften.

Meld je vandaag nog aan!

Mis deze kans niet om je AutoCAD-vaardigheden naar een hoger niveau te tillen met de ondersteuning van een expert in het veld. Meld je vandaag nog aan voor onze Online Support AutoCAD en verzeker jezelf van een plaats. Laat deze unieke kans niet aan je voorbijgaan om te leren, te groeien en te excelleren in AutoCAD, allemaal binnen de comfort van je eigen huis of kantoor. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Geo-ICT!

Inschrijven

    Voor wie is deze online support bedoeld?

    Deze online supportdag is perfect voor iedereen die zijn vaardigheden in AutoCAD wil opfrissen of verdiepen. Het is ideaal voor degenen die al enige ervaring hebben met AutoCAD, maar specifieke vragen of uitdagingen hebben waar ze in de praktijk tegenaan lopen. Of je nu snel op gang geholpen wilt worden met nieuwe functies, of complexe projecten hebt waarbij je deskundig advies nodig hebt, onze AutoCAD-specialist helpt je met plezier verder.

    Wellicht heb je ook interesse in: