Online Support Beginnen met Docker Systeembeheer

Een Online Support kost: €695,– ex btw.

U gaat één dag van 9.00 tot 16.00 online met een ervaren specialist. Hij / zij helpt u met een aantal zaken waar u tegen aan loopt in de praktijk en geeft u uitleg over geavanceerde ontwerpen.

Waarom kiezen voor Online Support Beginnen met Docker bij Geo-ICT?

Geo-ICT Training Center, Nederland - Docker en Kubernetes

Ben je klaar om de wereld van Docker en containerisatie te ontdekken? Bij Geo-ICT hebben we een unieke online support dag gecreëerd die niet alleen je kennis vergroot maar je ook praktisch laat zien hoe je aan de slag kunt gaan met Docker. Onze ervaren specialisten begeleiden je van 9.00 tot 16.00 uur door alle basisprincipes heen, van het opzetten van je eerste container tot het beheren van images. En dit alles voor slechts €695,– ex btw.

Ontwikkel je kennis in Docker

Docker is meer dan alleen software; het is een game-changer in de manier waarop we applicaties ontwikkelen en uitvoeren. Tijdens onze support dag duik je diep in de basisprincipes van container-applicaties, waaronder de architectuur van Docker, het belang van containers en images, en hoe je deze effectief kunt gebruiken en beheren. Je leert de praktische vaardigheden die nodig zijn om Docker in jouw werk toe te passen, waarmee je een solide basis legt voor toekomstige projecten.

Meld je vandaag nog aan!

Mis deze kans niet om je kennis van Docker te ontwikkelen en een expert te worden in containerisatie. Meld je vandaag nog aan voor onze online support dag en zet de eerste stap naar het beheersen van deze cruciale technologie. Onze specialisten staan klaar om jou door de fascinerende wereld van Docker te leiden.

Inschrijven

    Voor wie is deze online support bedoeld?

    Deze online support dag is perfect voor systeembeheerders en applicatiebeheerders die hun vaardigheden willen uitbreiden naar containerisatie. Het is ideaal voor IT-professionals die op zoek zijn naar praktische ervaring en een diepgaand begrip van Docker en de principes van containerisatie. Of je nu net begint met Docker of je kennis wilt verdiepen, deze dag biedt waarde voor iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst van IT-infrastructuur.

    Wellicht heb je ook interesse in:

    Cursus Docker en Kubernetes, waar je kan leren hoe containers georkestreerd kunnen worden. Deze vervolgcursus biedt een uitgebreide training in het beheren en schalen van containerapplicaties met behulp van Kubernetes, een toonaangevend containerorkestratieplatform.