Online Support Beginnen met Docker Systeembeheer

Een Online Support kost: €695,– ex btw.

U gaat één dag van 9.00 tot 16.00 online met een ervaren specialist. Hij / zij helpt u met een aantal zaken waar u tegen aan loopt in de praktijk en geeft u uitleg over geavanceerde ontwerpen.

Geo-ICT Training Center, Nederland - Docker en Kubernetes

De online support “Beginnen met Docker” is een intensieve cursus van één dag (9.00 – 16.00 uur) gericht op systeembeheerders en applicatiebeheerders. Tijdens deze cursus worden de basisprincipes van container-applicaties behandeld, waarbij de deelnemers een diepgaand begrip ontwikkelen van containers, images en de werking van Docker.

De online support biedt een ideale gelegenheid om vertrouwd te raken met de opkomende trend van containerisatie en de implementatie ervan binnen de eigen organisatie. Deelnemers zullen leren over de evolutie van container-applicaties en vervolgens hands-on ervaring opdoen door middel van het uitvoeren van containers en het creëren van images met behulp van tooling op hun eigen computers.

Na het voltooien van deze support dag zullen de deelnemers in staat zijn om de concepten van Docker te beschrijven en het verschil tussen containerisatie en traditionele virtualisatie uit te leggen. Bovendien zullen ze vertrouwd zijn met de valkuilen van Docker en hoe ze deze kunnen vermijden, waaronder het kiezen van de juiste versie en het gebruik van images uit de Docker Hub.

Voor degenen die een diepere duik willen nemen en willen leren hoe containers georkestreerd kunnen worden, wordt het sterk aanbevolen om de drie daagse Docker en Kubernetes cursus te volgen. Deze vervolgcursus biedt een uitgebreide training in het beheren en schalen van containerapplicaties met behulp van Kubernetes, een toonaangevend containerorkestratieplatform.

 

Inschrijven