Online Support Copernicus Climate Change Service GIS

Een Online Support kost: €695,– ex btw.

U gaat één dag van 9.00 tot 16.00 online met een ervaren specialist. Hij / zij helpt u met een aantal zaken waar u tegen aan loopt in de praktijk en geeft u uitleg over geavanceerde ontwerpen.

Waarom kiezen voor Online Support Copernicus Climate Change Service bij Geo-ICT?

In een wereld waar klimaatverandering aan de orde van de dag is, biedt Geo-ICT jou een unieke kans om diepgaand inzicht te krijgen in dit cruciale onderwerp. Met onze Online Support Copernicus Climate Change Service, krijg je niet alleen toegang tot essentiële gegevens en tools die door topwetenschappers en beleidsmakers gebruikt worden, maar word je ook bijgestaan door ervaren specialisten die jou door de complexiteit van klimaatdata kunnen leiden. Deze service, die van 9.00 tot 16.00 uur duurt voor slechts €695,-, is jouw poort naar begrip en actie in het klimaatdomein.

Ontwikkel je kennis in Klimaatverandering

Duik dieper in de wereld van klimaatverandering en het Copernicus programma, zonder de drempel van overweldigende complexiteit. Onze support biedt jou de kans om je kennis uit te breiden met gratis en open toegang tot de cruciale klimaatgegevens en -tools van het C3S. Of je nu een wetenschapper, consultant, medewerker binnen de ruimtelijke ordening, iemand uit de media of een beleidsmaker bent, deze dag staat in het teken van het versterken van jouw expertise en het optimaal benutten van deze gegevens voor jouw doeleinden.

Meld je vandaag nog aan!

Mis deze unieke kans niet om jouw kennis over klimaatverandering en het gebruik van cruciale geodata te verdiepen. Meld je vandaag nog aan voor onze Online Support Copernicus Climate Change Service en zet een stap vooruit in jouw professionele of persoonlijke groei. Met de steun van onze ervaren specialisten en toegang tot waardevolle data en tools, ben je klaar om jouw bijdrage te leveren aan een beter begrip en aanpak van klimaatverandering.

Inschrijven

    Voor wie is deze online support bedoeld?

    Onze Online Support Copernicus Climate Change Service is speciaal ontworpen voor iedereen die een professionele of persoonlijke interesse heeft in klimaatverandering en het gebruik van geodata. Of je nu deel uitmaakt van de wetenschappelijke gemeenschap, werkt als consultant, betrokken bent bij ruimtelijke ordening, in de media zit, of beleidsbeslissingen neemt, deze supportdag biedt jou de kennis en tools om een verschil te maken.

    Wellicht heb je ook interesse in: