Online Support Copernicus Earth Observation Browser GIS

Een Online Support kost: ā‚¬695,– ex btw.

U gaat Ć©Ć©n dag van 9.00 tot 16.00 online met een ervaren specialist. Hij / zij helpt u met een aantal zaken waar u tegen aan loopt in de praktijk en geeft u uitleg over geavanceerde ontwerpen.

Waarom kiezen voor Online Support Copernicus Earth Observation Browser bij Geo-ICT?

In de steeds evoluerende wereld van geo-informatie is het essentieel om bij te blijven met de laatste technologieƫn en data. De Copernicus Earth Observation Browser biedt ongekende mogelijkheden om de aarde te observeren met hoge resolutie afbeeldingen. Maar hoe benut je deze technologie optimaal voor jouw projecten of onderzoek? Dat is waar onze online support dag een verschil maakt. Geleid door een ervaren specialist, duik je diep in de mogelijkheden van satellietdata en leer je hoe je deze effectief kunt inzetten.

Ontwikkel je kennis in satellietdata en EO browser

Tijdens onze support dag, die loopt van 9.00 tot 16.00 uur voor slechts ā‚¬695,-, krijg je niet alleen een introductie van de EO Browser maar ga je ook zelf aan de slag. Ontdek hoe je snel hoge resolutie afbeeldingen kunt vinden en vergelijken van verschillende satellieten. Je leert werken met geavanceerde zoekparameters en data-analyse technieken direct in de browser. Het resultaat? Je kunt efficiĆ«nt de gewenste data vinden, analyseren en de resultaten of ruwe afbeeldingen downloaden.

Meld je vandaag nog aan!

Mis deze unieke kans niet om je vaardigheden in het werken met satellietdata en de EO Browser te vergroten. Boek nu jouw plek voor onze online support dag en zet de eerste stap naar het meesterlijk benutten van geodata voor jouw projecten. Ontdek de wereld van satellietbeelden als nooit tevoren en maak je werk of onderzoek nog indrukwekkender.

Inschrijven

    Voor wie is deze online support bedoeld?

    Ben jij geĆÆnteresseerd in satellietdata en wil je praktijkvoorbeelden zien van hoe deze gegevens ingezet kunnen worden? Of je nu een professional bent die zijn kennis wil uitbreiden, een student die zich verdiept in geo-informatie, of gewoon nieuwsgierig naar de kracht van EO Browser; onze online support dag is ontworpen om jou praktische vaardigheden en inzichten te bieden die direct toepasbaar zijn in jouw werk of studie.

    Wellicht heb je ook interesse in: