Online Support R Programming Programmeren

Een Online Support kost: €695,– ex btw.

U gaat één dag van 9.00 tot 16.00 online met een ervaren specialist. Hij / zij helpt u met een aantal zaken waar u tegen aan loopt in de praktijk en geeft u uitleg over geavanceerde ontwerpen.

Deze Online Support R Programming wordt 1 op 1 in 1 dag gegeven. De lestijden zijn van 9.00 tot 16.00 uur. De kosten zijn €695,-. De deelnemer wordt snel op gang geholpen met R programmeren. Het kan ook zijn dat hij al  ervaring heeft met R  maar dat hij in de praktijk tegen bepaalde problemen aan loopt. Onze ervaren docent / specialist helpt u dan in één dag een stuk verder. Big Data is steeds populairder geworden. Er is  behoefte aan een goede programmeertaal die grote hoeveelheden data kan interpreteren en visualiseren. De programmeertaal R is daarvoor heel geschikt.

Inschrijven

    De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens deze cursus:

    Basisbeginselen Gegevens inlezen, bewerkingen uitvoeren Statistische vragen beantwoorden met behulp van gegevensselectie, beschrijvende statistiek en plots Tabellen maken, deze interpreteren en marginalen berekenen Inzicht in S3/S4 methoden Werken met R Studio projecten Schrijven van scripts en functies in R Onafhankelijkheidstoetsen uitvoeren op categoriale gegevens Geavanceerde (lineaire) regressiemethoden uitvoeren en interpreteren Automatische modelselectiemethoden uitvoeren Principes achter grafische analysemethoden Plottypen produceren, aanpassen en interpreteren Geografische component Inschrijven Naam Email

    Wellicht heeft u ook interesse in:

    Cursus: R Programmeren MOOC: Inleiding geografische kaarten in R Shiny en Leaflet Online Support: Python Programmeren