ArcGIS Desktop City Engine

GIS Cursusduur: 2 dagen

In deze cursus leert u werken met de Esri CityEngine. Dit pakket biedt functionaliteit op het gebied van architectuur, stadsplanning, entertainment, simulatie en 3D-modellen.

Centraal in deze cursus staat het gebruik van ArcGIS Desktop bij  het efficiënt creëren van smart cities. De cursus start met een korte introductie en herhaling van basisvaardigheden ArcGIS. Daarna wordt een aantal cases specifiek op uw domein uitgevoerd. U doet diverse oefeningen. Na de cursus kunt u in uw eigen werkomgeving verder werken en er meteen voordeel van hebben.

Inschrijven


  Korting: 10% bij 3 cursisten
  15% vanaf 4 cursisten

  €895,- Excl. btw

  Cursusduur: 2 dagen

  Dagindeling

  Dag 1

  Samen creatief een stad ontwerpen is de rode draad in de cursus. Met CityEngine kunt u snel aanpassingen aan de architectonische stijl of andere kenmerken van uw stad  maken. U maakt meerdere gebiedsscenario’s.

  Dag 1

  • We zoeken een gebied waarin we willen bouwen
  • We importeren bestaande basiskaarten, straten, huizen, percelen en leidingen
  • We schetsen zelf objecten bij
  Dag 2

  • We voeg daken, meubilair, vegetatie en andere 3D-elementen toe
  • We maken er meer een 3D model van
  • We voegen extra details toe aan het 3D-model
  • We exporteren ons gemaakte 3D-stadsmodel naar het internet, VR-programma’s, game engines of een geodatabase.

  Leerdoelen

  • Herhaling basisvaardigheden van ArcGIS Desktop
  • ArcGIS Desktop inzetten voor City Engine vraagstukken
  • Specifieke cases op uw domein uitvoeren

  Meer informatie?

  Heb je vragen over de inhoud van de cursus? Of twijfel je of de cursus aansluit bij jouw leerdoelen of wensen? Liever incompany of een privé cursus? We helpen je graag verder.

  Mijn naam is Violet Bothof. Cursuscoördinator. Wilt u meer informatie?

  Andere cursussen

  Veelgestelde vragen

  Na de cursus mag je nog 2 weken vragen stellen aan de docent. De docent geeft al weer andere cursussen dus het best kun je je vragen mailen naar info@geo-ict.nl. Je vraag wordt voorgelegd aan de docent en binnen 24 uur krijg je antwoord op je vraag.

  Als je al wat verder bent en je loopt in de praktijk tegen problemen op waar je zelf niet uit komt dan kun je het best gebruik gaan maken van een Online Support. Je gaat dan één dag online met de docent en je krijgt 1 op 1 maatwerk les. Al je problemen worden opgelost en je bent een flinke stap verder gekomen.

  Als je in de praktijk tegen problemen op loopt waar je zelf niet uit komt dan kun je 2 dingen doen. Je schrijft je in voor een basis of gevorderde cursus of je schrijft je in voor Online Support.

  Je gaat dan één dag online met een docent en je krijgt 1 op 1 maatwerk les. Al je problemen worden opgelost en je bent een flinke stap verder gekomen.

   

  Alle cursussen worden in contact les gegeven. De cursustijden zijn van 9.00 tot 16.00 uur. Voor koffie, thee, lunch en laptop wordt gezorgd. Online mee doen kan ook altijd. Je zit dan thuis op je eigen laptop en volgt de cursus in Google Meet mee. De lunch, koffie en thee moet je dan wel zorg voor zorgen.

  Je kunt per cursusdag beslissen of je naar onze locatie komt of dat je het online wil doen. Geef dit dan wel op tijd door aan de cursuscoördinator.

  Ja, dit doen we regelmatig. Onze docent komt dan naar uw locatie toe. Hij heeft laptops voor de cursisten bij zich. U hoeft alleen maar een lokaal bij u op locatie te regelen.

  U kunt uw wensen doormailen naar info@geo-ict.nl  dan mailen we u een offerte. Na opdrachtverlening neemt onze cursuscoördinator contact met u op om de lesdagen in te plannen.

  Na iedere cursus krijgen de cursisten een link naar ons evaluatieportaal. Daar kunt u melden wat je wel en niet goed vond aan de cursus. We doen altijd ons uiterste best maar toch kan het natuurlijk voorkomen dat u een klacht heeft. Klik op Klachtenregeling.  Daarin staat beschreven wat u kunt doen. Geo-ICT Training Center, Nederland is lid van de Nederlandse Raad voor Trainen en Opleiden ( NRTO ).

  Na de cursus mailen we u een link naar ons evaluatieportaal. Daar kun u inloggen en een evaluatieformulier in vullen en daar kunt u ook uw deelname certificaat downloaden.