Online Support ArcGIS Pro GIS

Een Online Support kost: €695,– ex btw.

U gaat één dag van 9.00 tot 16.00 online met een ervaren specialist. Hij / zij helpt u met een aantal zaken waar u tegen aan loopt in de praktijk en geeft u uitleg over geavanceerde ontwerpen.

Waarom kiezen voor Online Support ArcGIS Pro bij Geo-ICT?

In een wereld waar geo-informatie essentieel is, biedt Geo-ICT Online Support ArcGIS Pro; een onmisbare steun voor iedereen die zijn kennis en vaardigheden in ArcGIS Pro wil ontwikkelen of verfijnen. Onze online support is niet zomaar een cursusdag, maar een volledige dag van 9.00 tot 16.00 uur, toegewijd aan jouw vragen en uitdagingen, onder leiding van een ervaren specialist. Voor slechts €695,- duik je diep in de mogelijkheden van ArcGIS Pro, van basisvaardigheden tot geavanceerde analyses en configuraties.

Ontwikkel je kennis in ArcGIS Pro

ArcGIS Pro, de opvolger van ArcGIS Desktop 10.x, is een krachtige tool voor het beheren en analyseren van ruimtelijke gegevens. Onze online support dag helpt je de overstap te maken of je vaardigheden te verdiepen in onderwerpen als projectsjablonen, printer templates, gegevensopmaak, en meer. Verrijk je kennis in complexe 3D GIS-analyses, geocoderen, en ruimtelijke verwerking, essentieel voor elke geo-informatie professional.

Meld je vandaag nog aan!

Mis deze kans niet om je kennis van ArcGIS Pro te vergroten met de ondersteuning van Geo-ICT. Meld je vandaag nog aan en zet de stap naar geavanceerd gebruik van deze onmisbare tool in de geo-informatie sector.

Inschrijven

    Voor wie is deze online support bedoeld?

    Deze online support dag is ideaal voor iedereen die snel praktische kennis en ondersteuning zoekt in ArcGIS Pro. Of je nu nieuw bent in de wereld van geo-informatie of al ervaring hebt maar specifieke vragen of uitdagingen hebt, onze specialist staat klaar om je te helpen.

    Wellicht heb je ook interesse in: