Online Support ArcGIS Desktop 10.x GIS

Een Online Support kost: €695,– ex btw.

U gaat één dag van 9.00 tot 16.00 online met een ervaren specialist. Hij / zij helpt u met een aantal zaken waar u tegen aan loopt in de praktijk en geeft u uitleg over geavanceerde ontwerpen.

Waarom kiezen voor Online Support ArcGIS Desktop 10.x bij Geo-ICT?

Geo-ICT Training Center, Nederland - Online Support ArcGIS DesktopIn de wereld van Geo-informatie is ArcGIS Desktop 10.x niet minder dan een hoeksteen. Of je nu pas begint of jezelf al een ervaren gebruiker mag noemen, er zijn altijd momenten waarop je tegen uitdagingen aanloopt die net iets te complex lijken. Dat is waar onze online supportdag om de hoek komt kijken. Een hele dag toegewijd aan jou en je vragen, geleid door een ervaren ArcGIS-specialist. Het is niet zomaar een cursus; het is een kans om diepgaand in je projecten te duiken met iemand die de kennis en het geduld heeft om je echt vooruit te helpen.

Ontwikkel je kennis in ArcGIS

ArcGIS opent de deur naar een wereld vol met geo-informatie en geodata, van het creëren en beheren tot het delen en analyseren ervan. Maar soms kan de hoeveelheid mogelijkheden overweldigend zijn. Of je nu werkt met servercomponenten, mobiele en desktop-applicaties, of ontwikkeltools; of je nu je data in de cloud wilt zetten met Amazon of Azure, onze online supportdag geeft je de kennis en tools in handen om je werk naar een hoger niveau te tillen.

Meld je vandaag nog aan!

Mis deze unieke kans niet om je kennis van ArcGIS Desktop 10.x te verdiepen en de uitdagingen die je tegenkomt in de praktijk te overwinnen. Boek je online supportdag voor €695,- ex. btw, en maak gebruik van de mogelijkheid om met een ervaren specialist aan jouw specifieke vragen te werken. Wacht niet langer en zet vandaag nog die stap vooruit met Geo-ICT!

Inschrijven

    Voor wie is deze online support bedoeld?

    Onze Online Support ArcGIS Desktop 10.x is perfect voor iedereen die al enige kennis heeft van ArcGIS maar in de praktijk tegen specifieke vragen of problemen aanloopt. Of je nu worstelt met het begrijpen van GIS-vraagstukken of het creëren, beheren, delen, en analyseren van gegevens, onze specialist staat klaar om je met geduld, zorg en duidelijke antwoorden verder te helpen.

    Mogelijk ook interessant: