Online Support GPS Geodesie

Een Online Support kost: €695,– ex btw.

U gaat één dag van 9.00 tot 16.00 online met een ervaren specialist. Hij / zij helpt u met een aantal zaken waar u tegen aan loopt in de praktijk en geeft u uitleg over geavanceerde ontwerpen.

Online Support GPS in 1 dag voor €695,- geeft u de juiste theoretische ondergrond voor het meten met uw GPS ontvanger. Nauwkeurig meten met een GPS ontvanger wordt steeds eenvoudiger en je hoeft er tegenwoordig net echt meer een landmeetkundige opleiding voor te hebben. Op termijn zorgen de Galileo satellieten ervoor dat deze nog nauwkeuriger worden. U heeft wellicht een GPS ontvanger gekocht en doet er al metingen mee. Maar nu merkt u dat u toch wat achtergrondkennis mist. In deze Online Support GPS helpt een ervaren landmeetkundige u met het gebruik van een GPS ontvanger. Hij geeft u de juiste basiskennis waardoor u veel beter begrijpt wat u aan het doen bent.

Inschrijven

    De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens deze cursus:

    Wat is GPS? Hoe werkt GPS? DOP-waarden Coördinaat stelsels GNSS, RMS, DOPS Elipsoïde Geoïde Projectie en lokalisaties Inschrijven Naam Email

    Wellicht heeft u ook interesse in:

    Cursus: GPS Basis Cursus: GPS Gevorderd