Online Support Revit Architecture CAD

Een Online Support kost: €695,– ex btw.

U gaat één dag van 9.00 tot 16.00 online met een ervaren specialist. Hij / zij helpt u met een aantal zaken waar u tegen aan loopt in de praktijk en geeft u uitleg over geavanceerde ontwerpen.

Online Support Revit Architecture wordt 1 op 1 online gegeven, duurt 1 dag en kost €695,-. Dit pakket wordt steeds meer gebruikt door architecten en aannemers. De stap naar 3D werken en aansluiten op BIM wordt steeds meer gemeengoed. Deze online support dag is interessant voor mensen die veel gehoord hebben van Revit en daar zelf mee aan de slag willen gaan of mogelijk al tegen praktische problemen aan lopen. Dan is het heel handig om een dagje op te trekken met een bouwkundige die Revit Architecture tot in de puntjes beheerst

Inschrijven

    De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens deze cursus:

    Building Information Management Workspace en interface Teken- en bewerkingstools Creëren van levels en stramienen als basis elementen voor het model Het maken van een 3D gebouw model met muren, gevels, ramen en deuren Het toevoegen van vloeren en daken van het gebouw model Het maken van standaard en op maat trappen Plafondtekenen met verlichtingsarmaturen Het toevoegen van componenten: zoals meubilair en apparatuur Het opzetten van plottekeningen met tekst, bematingen, details, hoeveelheden Het maken van details Inschrijven Naam Email Een online support dag duurt van 9.00 tot 16.00 uur.

    Wellicht heeft u ook interesse in:

    Cursus: Revit Architecture BasisCursus: Revit Architecture voor ArchiCAD kenners