Online Support Revit Architecture CAD

Een Online Support kost: €695,– ex btw.

U gaat één dag van 9.00 tot 16.00 online met een ervaren specialist. Hij / zij helpt u met een aantal zaken waar u tegen aan loopt in de praktijk en geeft u uitleg over geavanceerde ontwerpen.

Waarom kiezen voor Online Support Revit Architecture bij Geo-ICT?

In de dynamische wereld van bouw en architectuur, waar 3D-ontwerpen en Building Information Management (BIM) steeds meer de standaard worden, biedt Geo-ICT een unieke kans om je vaardigheden in Revit Architecture te ontwikkelen. Niet zomaar een cursusdag, maar een volledige dag online support waarbij je één-op-één begeleid wordt door een ervaren specialist. Voor slechts €695,- duik je diep in de mogelijkheden van Revit, variërend van het werken met muren en gevels tot het detailleren van trappen en plafonds. Het is dé kans om jouw projecten naar een hoger niveau te tillen.

Ontwikkel je kennis in Revit Architecture

Of je nu nieuw bent met Revit of al enige ervaring hebt maar tegen specifieke uitdagingen aanloopt; onze online support dag biedt de oplossing. We behandelen niet alleen de basis, zoals de workspace en interface, maar gaan ook in op complexere onderwerpen zoals plottekeningen en de fijne kneepjes van tekst, bematingen en details. Speciaal voor ArchiCAD kenners die willen overstappen, hebben we gerichte tips en trucs om snel op snelheid te komen met Revit Architecture.

Meld je vandaag nog aan!

Mis deze kans niet om je expertise in Revit Architecture uit te breiden met de ondersteuning van Geo-ICT. Boek vandaag nog jouw online support dag en zet de volgende stap in jouw professionele ontwikkeling.

Inschrijven

    Voor wie is deze online support bedoeld?

    Deze online support dag is ideaal voor architecten, aannemers, en iedere professional die de stap naar 3D-ontwerpen en BIM wil maken. Of je nu al bekend bent met de basis van Revit Architecture of juist praktische problemen wilt oplossen; onze ervaren bouwkundige begeleidt je door de uitdagingen en helpt je om Revit efficiënt en effectief in te zetten in jouw projecten.

    Wellicht heb je ook interesse in: