Platform voor starters in de geosector

200 cursussen, 20 online supports, 60 moocs,

50 trainees, omscholers, specialisten en docenten

Leslocaties: Apeldoorn, Virtueel(online), In company 

Videos over GIS en ICT

Videos over GIS en ICTNederland is een dichtbevolkt land. We zijn zuinig op de ruimte die we hebben. Van ieder punt en vlak in het terrein hebben we informatie. Door vele nieuwe manieren van data inwinning en door krachtige data-analyse en machine learning technieken ontstaan er revolutionaire nieuwe mogelijkheden zoals Internet of things en Smart Cities. De geo-informatie helpt ons ook de climate change te monitoren. Hieronder treft u een aantal videos over GIS en ICT en diverse andere onderwerpen.

 

Geo-ICT Training Center, Nederland - GeosamenHet bedrijfsleven, de wetenschap en de overheid hebben de handen ineengeslagen om tot een geo-toekomstvisie te komen. Deze visie is vastgelegd in het visiedocument Geo Samen.  GeoSamen is en samenwerkingsprogramma van overheid, kennisinstellingen en bedrijfsleven, vanuit een gedeelde visie op de toekomst van de geosector

Onze visie is dat in onze geo-sector heel veel kennis aanwezig is en dat het een enorme groeimarkt is. De introverte landmeetkundige bedrijven en de opdringerigheid van dure softwareleveranciers beperken ons nog steeds een beetje. Maar het allerbelangrijkste is dat onze sector nog duizenden nieuwe en jonge medewerkers nodig heeft. Als platform voor starters in de geo-sector dragen wij graag een steentje aan bij.