Platform voor starters in de geosector

200 cursussen, 20 online supports, 60 moocs,

40 trainees, omscholers, specialisten en docenten

Leslocaties: Apeldoorn, Virtueel(online), In company 

Cursus: Copernicus Programma, werken met terra bytes aardobservatie data

Omschrijving

De cursus Copernicus Programma duurt 3 dagen en kost € 1595.

Dit is zeer interessant voor (freelance) data-analisten, GIS specialisten, middelgrote ingenieursbureaus, aannemers en adviesbureaus. Wij verzamelen de aanmeldingen voor deze cursus over het Copernicus Programma en bij 5 aanmeldingen gaat het door. 

Copernicus is het Earth Observation Programma van de Europese Unie. Families van satellieten, de Sentinels, observeren de aarde voortdurend. Copernicus bouwt voort op een constellatie van satellieten die dagelijks miljoenen waarnemingen doen. Daarnaast beheren zij ook een wereldwijd netwerk van duizenden land-, lucht- en zee-gebaseerde sensoren om de meest gedetailleerde beelden van de aarde te creëren. Deze technologische evolutie, met name betreft de beschikbaarheid en toegankelijkheid, heeft Copernicus tot de grootste aanbieder van ruimtegegevens gemaakt en produceert momenteel 12 terabytes per dag. De overgrote meerderheid van de gegevens en informatie die wordt geleverd door de Copernicus Space-infrastructuur. De Copernicus-services worden beschikbaar gesteld en zijn gratis en volledig toegankelijk voor elke burger en elke organisatie overal ter wereld. 

Inhoud cursus: Copernicus Programma, werken met terra bytes aardobservatie data

In deze 3-daagse cursus gaat u meerdere soorten van data, zowel raster, als vector downloaden van Copernicus en daar interessante analyses mee doen,. met behulp van QGIS en Erdas.

Leerdoelen tijdens deze cursus:

  • Inschrijven


    ContactlesOnline mee doen