Online Support AutoCAD Civil3D Survey CAD

Een Online Support kost: €695,– ex btw.

U gaat één dag van 9.00 tot 16.00 online met een ervaren specialist. Hij / zij helpt u met een aantal zaken waar u tegen aan loopt in de praktijk en geeft u uitleg over geavanceerde ontwerpen.

Waarom kiezen voor Online Support AutoCAD Civil3D Survey bij Geo-ICT?

Op zoek naar praktische ondersteuning voor AutoCAD Civil3D Survey? Bij Geo-ICT bieden we een unieke online support dag, speciaal ontworpen om jouw kennis en vaardigheden in landmeetkundige basisfunctionaliteiten en het werken met AutoCAD Civil 3D te verdiepen. Voor slechts €695,- profiteer je van een hele dag begeleiding door een ervaren specialist, die je niet alleen de theorie maar ook de praktische toepassing leert.

Ontwikkel je kennis in AutoCAD Civil 3D

Deze support is niet zomaar een cursus; het is een diepgaande ervaring waarin je leert hoe je meetgegevens verwerkt, werktekeningen inricht, en lijnen en objecten op de juiste wijze classificeert. Van de inrichting van een werktekening tot het aanmaken van een template en codebibliotheken, na deze dag heb je de essentiële kennis in handen om efficiënt met AutoCAD Civil 3D te werken.

Meld je vandaag nog aan!

Mis deze kans niet om je kennis van AutoCAD Civil 3D te verbeteren en te zorgen dat je projecten voortaan vlekkeloos verlopen. De online support vindt plaats van 9.00 tot 16.00 uur. Zorg dat je erbij bent en boek nu je plek voor onze Online Support AutoCAD Civil3D Survey. Laten we samen de volgende stap zetten in jouw professionele ontwikkeling.

Inschrijven

    Voor wie is deze online support bedoeld?

    Heb je al voorkennis van AutoCAD Civil 3D en ben je klaar om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Dan is deze online support dag perfect voor jou. Het is ideaal voor professionals die de landmeetkundige functionaliteiten binnen AutoCAD Civil 3D willen meester maken en hun projecten naar een professioneel niveau willen tillen.

    Wellicht heb je ook interesse in: