Online Support FME-Python Programmeren

Een Online Support kost: €695,– ex btw.

U gaat één dag van 9.00 tot 16.00 online met een ervaren specialist. Hij / zij helpt u met een aantal zaken waar u tegen aan loopt in de praktijk en geeft u uitleg over geavanceerde ontwerpen.

Waarom kiezen voor Online Support FME-Python bij Geo-ICT?

Ontdek hoe je met FME en Python krachtige geodata-analyses en -conversies kunt uitvoeren. Onze online support sessie biedt je een hele dag persoonlijke begeleiding van een ervaren specialist. Voor slechts €695 leer je Python te integreren in je FME-workbench, waardoor je werkprocessen aanzienlijk verbeteren.

Ontwikkel je kennis in FME en Python

Verrijk je vaardigheden in geodata en scripting. Deze sessie is speciaal ontworpen voor degenen die al bekend zijn met FME en Python, en nu willen leren hoe deze twee krachtige tools samen kunnen werken. Of het nu gaat om het starten en afsluiten van processen, het hanteren van parameters of output, of het uitvoeren van geavanceerde conversies en analyses, je zult ontdekken hoe veelzijdig Python kan zijn binnen je FME-workbench.

Meld je vandaag nog aan!

Mis deze unieke kans niet om je expertise in FME en Python uit te breiden. Van 9:00 tot 16:00 uur sta je in direct contact met een specialist die al jouw vragen kan beantwoorden. Schrijf je nu in voor onze online support en til je projecten naar een hoger niveau!

Inschrijven

    Voor wie is deze online support bedoeld?

    Deze dag is perfect voor iedereen die zijn FME-workbench naar een hoger niveau wil tillen met Python. Of je nu worstelt met specifieke uitdagingen of je vaardigheden wilt uitbreiden, deze sessie is jouw kans om te leren van de beste in het veld.

    Wellicht heb je ook interesse in: