Online Support FME-Python Programmeren

Een Online Support kost: €695,– ex btw.

U gaat één dag van 9.00 tot 16.00 online met een ervaren specialist. Hij / zij helpt u met een aantal zaken waar u tegen aan loopt in de praktijk en geeft u uitleg over geavanceerde ontwerpen.

Deze Online Support FME-Python is 1 op 1 en duurt 1 dag voor  €695,-. De deelnemer is bekend met FME en met Python maar wil nu in FME scripting ook Python gaan toepassen om daarmee uitgebreidere conversies en analyses te doen in FME. De programmeertaal Python kan in FME gebruikt worden om verscheidene taken uit te voeren. In deze online support leert de deelnemer op verschillende plekken Python te gebruiken in de FME workbench.Er zijn vier mogelijkheden om Python te gebruiken in de FME workbench. Er is een transformer genaamd PythonCaller. Deze kan men gebruiken om een Python script te runnen in de workbench om taken uit te voeren die niet mogelijk zijn met de standaard FME tools of transformers. Men kan dan een pythonscript runnen bij het starten van je workbench en bij het afsluiten. Dit is een goede manier om de functionaliteit van de workbench uit te breiden of om de output te openen met een ander programma dan de Inspector. Als laatste kan men een python script gebruiken bij de parameters, bijvoorbeeld bij het instellen van een parameter die uit andere parameters berekend wordt. In deze Online Supprt leert de deelnemer alle vier deze mogelijkheden kennen.

Inschrijven

    De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens deze cursus:

    De deelnemer kan zelf een opstart en / of afsluit script schrijven in FME met behulp van Python De deelnemer kan een PythonCaller gebruiken in zijn workbench De deelnemer kan in zijn workbench parameters scripten De deelnemer kan ook zelf onderwerpen en vragen aandragen Inschrijven Naam Email Een online support dag duurt van 9.00 tot 16.00 uur.

    Wellicht heeft u ook interesse in:

    Cursus: FME BasisCursus: Python BasisCursus: FME PythonCursus: FME – ArcGIS